Categorieën

Aanbiedingen

Voetverzorgingsprodukten en nagelprodukten voor de pedicure. Salonverpakkingen en retailverpakkingen van alle professionele merken vind u in ons assortiment.

Voet Verzorgende creme's 

Subcategorieën

 • Allpresan
  Allpresan© schuimmousses vormen een innovatief en effectief verzorgingsconcept en is dermatologisch getest. Het bevat noch kleurstoffen noch bewaarmiddelen.Allpresan© maakt gebruik van de gepatenteerde “foam cream”, een romige schuimmousse die het vochtregulerend bestanddeel «urea» bevat, rustgevende provitamine B5 en verzorgende Jojoba. De ontstekingsremmende Aloë vera extracten zorgen voor een optimale huidvochtigheid en geven een aangenaam zachte en ontspannende huidgevoel en de Teunisbloemolie verzacht. De natuurlijke huidfuncties blijven daarbij onaangetast.Het product wordt snel door de huid opgenomen terwijl de huid toch kan blijven ademen. Het biedt tevens verzorging voor mensen met diabetes of dermatologische voetproblemen.
 • Dimanche Ureumline

  Met de producten van Dimanche Ureumline verzorgt u op unieke wijze de probleme die optreden bij droge huid bij de verzorging van kalknagels. Ureumline is aanbevolen voor gebruik bij de diabetische huid!

   De huidproducten van Dimanche Ureumline zijn nagenoeg vetvrij en trekken zéér snel in de huid. Kleding en steunkousen kunnen nagenoeg direct na het insmeren worden aangetrokken.   Bij de verzorging van kalknagels gebruik je Ureum Intensive Cure op de nagels en Huid- & Nagelspray op de huid en nagels.

 • Diversen
 • Dolerma & Primalan
 • Gehwol

  Gehwol ♡ voeten sinds 1868. Voeten zijn erg belangrijk en verdienen de beste verzorging

  GEHWOL Voetverzorging - alles voor het welzijn van de voeten. Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van alle zeer effectieve GEHWOL producten.

 • Hypogeen

  Hypogeen staat voor de droge en gevoelige huid en is zonder parfum, kleurstoffen, en of huidbelastende conserveringsmiddelen. Door de uitgebalanceerde samenstelling met huideigen ingrediënten geeft het een toegevoegde waarde in de dagelijkse verzorging van onze huid, voeten en onderbenen. Hypogeen is in Duitsland bekroond met de Derma Award voor kwaliteit en samenstelling.

 • Laufwunder

  Laufwunder staat al meer dan 70 jaar voor kwaliteit van voetverzorgings producten. Gemaakt van huidvriendelijke, effectieve plantenextracten en innovatieve grondstoffen. Laufwunder producten worden ontwikkeld in nauw contact met voetverzorging professionals. Daarom dekken ze effectief en praktisch het hele scala van eisen van de huidige pedicure. Dermatologisch getest.

  Alle Laufwunder balsems worden geheel door de huid opgenomen. Bij regelmatig gebruik behoudt u een fluweelzachte huid, daar Laufwunder-voetbalsem een langdurige werking heeft.

 • Mycosenagel &...
 • Mykored
 • Nagelriem/eeltweker
 • Pododip Voetverzorging
  Pododip bekend van de veel verkochte mycose tinctuur heeft nu ook een uitgebreide voetenlijn die ook geschikt is voor diabetici.
 • Samenwerkende Pedicures

  Samenwerkende Pedicures® is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals kalknagels en voetschimmel.

  Alle Samenwerkende Pedicures®-producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

 • Sixtus

  Dat wat Sixtus zo bijzonder en uniek maakt, kan in één formule worden weergegeven:

  Een gepatenteerde formule:

  Verse Alpenkruiden extracten met etherische  oliën, Teunisbloemolie en Allantoïne.

  In de verse extracten van de Alpine kruiden zijn in hoog geconcentreerde vorm de helende krachten van de natuur opgenomen.

  Ook de essentiële oliën worden gewonnen uit natuur zuivere bladeren, bloemen en wortels. Naast de helende werking, zijn de ingrediënten ook verantwoordelijk voor de aangename geur van alle Sixtus producten.

  Teunisbloem olie wordt gewonnen uit de gehele Teunisbloem.  Het bevat de waardevolle Gamma-Linoleenzuur die op de huid een voedend, hydraterend en anti-rimpel effect heeft.  Teunisbloemolie verhoogt de elasticiteit van de huid en versterkt haar barrièrefunctie.

  Allantoïne wordt gewonnen uit Smeerwortel. Het geeft de huid de mogelijkheid waardevolle werkstoffen makkelijk op te kunnen nemen en helpt geïrriteerde huid terug in balans te brengen. 
  Regeneratie van de huid wordt gestimuleerd, waardoor verhoornde huid kan loslaten. 

  Filosofie

  De huid is het grootste orgaan van ons lichaam – ze beschermd, ze koestert, we ademen ermee. Geen wonder dat ze grote invloed heeft op ons algehele welzijn.

  De oeroude kennis van de natuurlijk genezende kracht van de Alpenkruiden en de verzorgende werking van de natuurzuivere Etherische oliën, heeft bij Sixtus zijn moderne formule gevonden:

  Verzorgingsproducten die het lichaam en de ziel van de mens goed doen. Verzorgingsproducten waarbij, tijdens winning en productie, zorgvuldig met onze natuur omgegaan wordt. 

  Bij Sixtus zie je deze kennis terug in de gepatenteerde Sixtus-formule: verse Alpenkruiden extracten gecombineerd met Etherische oliën, Teunisbloem en Allantoïne.

  Wij van Sixtus gebruiken zorgzaam wat de natuur ons schenkt en halen daar het beste uit: zelfs Alpen-Hooi olie, gewonnen uit Hooibloemen. Op de Alpenweide, op een hoogte tot 2000 meter groeit het „bloeiende leven“ ; een schitterende flora van ca. 70 verschillende geneeskrachtige planten op elke m2.  

  Zo ontstaat er uit plantaardige olie en vetten natuurlijke essentiële oliën, verse kruidenextracten en zelf geoogste hooi uittreksels van een bergweide uit Fischbachau Landkreis Miesbach. En last but not least, een grote dosis perfectionisme, unieke voedende en helende producten op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

  De essentie van Sixtus: naar beste eer en geweten.

  Zo typisch als de geur van de Sixtus producten is, zo typerend is ook de consistentie waarmee de Kruidenspecialisten de ingrediënten kiezen van de unieke werkessentie van  Sixtus .  Is een kruid niet goed genoeg, blijft het buiten de deur. Is een olie niet door en door hoogwaardig, wordt het niet gebruikt.

   

  Over Sixtus

  Sixtus, doet goed. Sinds 1931. Hedendaagse huidverzorging volgens de beste traditie.

  Al meer dan 80 jaar staat de naam Sixtus voor een buitengewoon idee: mensen goed te doen,  met actieve extracten van zuiver natuurlijke kruidenextracten en etherische oliën. Op het eerste gezicht een simpel idee. Ten tweede, een bewering die hoge eisen stelt aan mens en natuur;
  want goed doen, doet alleen wat goed is.  

  Alle grondstoffen voor de voet-en lichaamsverzorging producten zijn getest op zuiverheid  in het eigen laboratorium. Sommige van hen groeien voor hun eigen deur: van Schliersee tot de eigen grasweiden in het hart van de Alpen zijn het maar een paar kilometer. Daarnaast wordt er ook veel essentie gewonnen over de hele wereld; bijvoorbeeld dennennaald olie uit Siberië en Lavendel uit de Mediterrane landen.

  In de Sixtus -fabriek in het Bayerischen Hausham worden milieuvriendelijke productiemethoden gebruikt, die overeenkomen met de verordening betreffende cosmetische producten en de GMP regelgeving.

 • Toco Tholin