Categorieën

Voor de schoonheidsspecialist, ontharingssalon of waxingshop  bieden wij een compleet assortiment aan professionele ontharingsprodukten zoals harspatronen, harsblokjes, harsparels, hars in blik, harsverwarmers, pre en after wax produkten, harsstrips, spatels etc. Bij Beautywaves vind u uitsluitend bekende topmerken voor de beauty professional zo...

Voor de schoonheidsspecialist, ontharingssalon of waxingshop  bieden wij een compleet assortiment aan professionele ontharingsprodukten zoals harspatronen, harsblokjes, harsparels, hars in blik, harsverwarmers, pre en after wax produkten, harsstrips, spatels etc. Bij Beautywaves vind u uitsluitend bekende topmerken voor de beauty professional zoals Clean and Easy, DepilOK, Sibel en Hive of Beauty.

Meer

Hars & Paraffine 

Subcategorieën

 • Harspatronen & Harsblik

  Roll-on harspatronen van DepilOK en Clean & Easy zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen voor diverse huid en haartypen en met verschillende rollers voor diverse lichaamsdelen. De hars wordt opgebracht met de roller en verwijderd met harsstrips.

  De voordelen van harspatronen zijn de lage opwarmtemperatuur 37-39 C (ideaal voor hittegevoelige huid), hygiëne (voor eenmalig gebruik) en comfortabele, eenvoudige toepassing (dankzij een ingebouwde roll-on applicator).

  De hars in de harspatronen is een halfvaste stof bij kamertemperatuur maar kan gemakkelijk gesmolten worden in een harsapparaat die zowel in enkele als in dubbele uitvoering verkrijgbaar is voor de grotere praktijk. De samenstelling (harsderivaten) geeft een structuur die aan het haar hecht, maar niet opdroogt.

   

 • Harsblokjes & Harsparels

  Harsblokjes en Harsparels hebben een zeer laag smeltpunt ( 38-40 graden) dat het mogelijk maakt om vaker te worden hergebruikt zonder het verlies van zijn uitstekende ontharings-eigenschappen.  De harsblokjes en harsparels bestaan uit natuurlijke harsen (pijnboomharsderivaten) en bijenwas. Het hoge gehalte aan bijenwas geeft ze elasticiteit om in dunne lagen aan te brengen zonder risico op scheuren en biedt tegelijkertijd een veel zachtere "trek", waardoor de pijnsensatie vermindert wanneer het haar wordt verwijderd. Harsblokjes en harsparels kunt u makkelijk naar behoefte doseren en verwarmen in een harsverwarmer. Deze hars brengt u op met een spatel en kunt u gebruiken zonder harsstrips.

 • Hars verwarmers

  Harsverwarmers voor harspatronen, harsblikken, harsblokjes en harsparels.

 • Harsstrips & Accessoires
 • Pre-en Post-Epilatie...
 • Paraffine & Apparatuur