Ampullen Aloe Vera 5 stuks

Arcaya Ampullen Aloe Vera 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Vocht ampullen tegen huidbeschadiging met actieve ingrediënten voor uitdroging met aloë vera

Aantal
1
Op voorraad

Aloë Vera is een ampul met actieve ingrediënten die op een volledig natuurlijke manier werkt voor droogheid en een trekkerig gevoel, voor een oneffen huid en littekens of UV-schade. Aloë vera compenseert onmiddellijk alle sporen van droogheid en trekkerigheid, heeft een intens kalmerende werking en bevordert een intacte huidbescherming. Het 100% natuurlijke aloë-extract is rijk aan vitamines en mineralen. Zelfs de veeleisende huid krijgt alle verzorgingselementen die nodig zijn om mooi te zijn. De cel- en huidvernieuwende werking toont zijn succes vooral bij een ongelijkmatige huidstructuur, littekens of huidonzuiverheden. Aloë Vera is de perfecte "eerste hulp" bij zonnebrand of bij regeneratie na de zon!
Ampullen met actieve ingrediënten zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De voordelen van ampullen zijn ongeëvenaard: geconcentreerde werking, veilig gebruik en minimale productbehoud.

Reinig het gezicht grondig met een geschikte reiniger en gezichtstonic voordat u de ampul gebruikt. Daarnaast kan één keer per week een reinigende peeling gebruikt worden. Als extra verzorging op de aloë vera-ampul kan vooraf een gezichtsmasker worden aangebracht en daarna een vochtinbrengende crème.

Waarom is aloë vera goed voor de huid? De hydraterende, regenererende en genezende kracht van aloë vera is al duizenden jaren bekend in de volksgeneeskunde. Het geheim van het effect ligt in de holistische interactie van de meer dan 200 vitale stoffen die het bevat. Aloë vera ondersteunt de constante regeneratie van onze huidcellen en vormt een groot voedingsreservoir voor jonge cellen. Aloë vera bindt het met actieve ingrediënt verzadigde vocht aan de huid, ondersteunt de natuurlijke regeneratie, heeft een celvernieuwende en ontstekingsremmende werking.

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

5 x 2 ml

Gebruiksaanwijzing:
Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct huidcontact en breuk van de ampul.

Ingrediënten:


Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua (Water), Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Urea, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Citric Acid, Hydroxyethycellulose, Sodium Lactate, Sodium PCA, Ethyhexylglycerin, Niacinamide, Tocopherol, Tripleurospermum Maritimum Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Lactic Acid, Serine, Sorbitol, Glycine, Fructose, Inositol, Sodium Chloride, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Ethyl Ascorbic Acid, Sodium Hydroxide, Retinyl Palmitate, Allantoin, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citral, Linalool, Limonene.

0167

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Aloe Vera 5 st

€ 11,75