Volatile Eucalyptus Bio 10 ml

Volatile Eucalyptus Wild Bio 10 ml

€ 3,80
Exclusief belasting

Eucalyptus Bio olie (smithii bio) van Volatile is verhelderend en verlichtend daarnaast is het ook een goede manier om vrijer te ademen, stomen of olie op een zakdoekje en inhaleren. Niet geschikt voor kleine kinderen.

Biologische oliën zijn oliën afkomstig van de teelt van planten, waarbij de teelt, de oogst en de verwerking alleen op natuurlijke wijze geschiedt. Er wordt dus geen kunstmest, gewasbeschermings- en bestrijdingsmiddelen gebruikt en geen chemische middelen bij de verwerking. Deze teelt en het verwerkingsproces worden nauwkeurig gecontroleerd en de olie en het eindproduct worden voorzien van een certificaat.

Deze olie is biologisch geteeld en daardoor zijn er geen kunstmest en chemische stoffen gebruikt tijdens het telen en tijdens het verwerkingsproces na de oogst. De naam Smithii is een vernoeming naar H.G. Smith, een pionier op het gebied van destillatie van Eucalyptus. De boom kan wel 40 meter hoog worden in warme gebieden. In koude gebieden blijft het meer een struik. De boom wordt met name in Zuid-Arika en Zimbabwe gecultiveerd. De olie wordt gewonnen door middel van stoomdestillatie van de verse bladeren en jonge twijgen. Het is een kleurloze, dunne vloeistof die geel wordt tijdens het rijpen, met een laag gehalte 1,8 cineol en juist rijk aan α-terpinoleen en de ester neryl acetaat. Het is een frisse, fruitige olie met een ondertoon van de vertrouwde eucalyptus. Deze eucalyptussoort is de enige die geschikt is voor gebruik bij kinderen.

Waarvoor wordt deze olie gebruikt?


Om vrijer te ademen
Geschikt voor gebruik bij kinderen
Voor spieren en gewrichten
Voor emotioneel en spiritueel welzijn
Verzachtend voor de huid

Contra-indicaties:

Niet op de huid gebruiken bij beschadigde of zeer gevoelige huid.

10 ml

8715542011279

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Volatile Eucalyptus Wild...

€ 3,80