• Aanbieding!
  • -€ 1,00
  • - € 1,00

Claresa Soft and Easy Buildergel Baby Pink 12 g

€ 8,95
€ 9,95
Exclusief belasting

Is hybride lak in uw geval niet genoeg? Heb je een super duurzame, effectieve en snelle styling nodig ? Ben je op zoek naar een manier om de natuurlijke nagelplaat gemakkelijk te verharden of je nagels te verlengen? Onze nieuwe SOFT & EASY BUILDER GEL van Claresa is een product voor jou!

De innovatieve gelformule met een unieke structuur en dichtheid maakt het perfect vlak, wat de fouten van zelfs een niet erg ervaren gebruiker vergeeft, snel werken wordt ook vergemakkelijkt door thixotropie (vloeibaar geheugen) dat druppelen op de nagelriemen voorkomt. Styling met SOFT&EASY buildergel vereist geen vijlen of topcoat, veeg gewoon de dispersielaag af met een nagelcleaner en je intens glanzende nagels zijn klaar!

De moderne formule van deze builder gel met uitstekende hechting* stelt je in staat om de nagelplaat uit te lijnen, uit te harden en uit te breiden, zelfs met een dunne laag, en garandeert een styling die lijkt op de natuurlijke nagelplaat met een houdbaarheid van minimaal 4 weken(!). Het voorkomt ook dat de nagels breken en afbrokkelen, waardoor ze veel langer kunnen groeien. De speciale Heatless formule minimaliseert dankzij de lage polymerisatietemperatuur inbranden in de lamp.

SOF T& EASY BUILDER GEL is verkrijgbaar in 4 bruikbare kleuren:

CLEAR - transparant, werkt uitstekend als basis voor het opbouwen en egaliseren van alle kleuren van hybride lakken
NATUURLIJK - een natuurlijke, delicate nudekleur, geselecteerd om te harmoniseren met de natuurlijke kleur van de huid; werkt prima op zichzelf, zonder extra vernis te gebruiken, het dekt tot 90%!
MILKY PINK - delicaat, gewit roze, werkt perfect op zichzelf als een volledige manicure en als basis voor een French manicure of babyboomer, het dekt tot 90%!
BABY PINK - een  zoete roze tint, werkt perfect op zichzelf als een volledige manicure en als basis voor een French manicure of babyboomer, het dekt tot 90%! Meest geliefd bij onze nagelstylisten!

Probeer het en je zult merken dat vanaf vandaag SOFT & EASY BUILDER GEL jouw musthave is!

Belangrijkste kenmerken:
Zelfnivellerend, met thixotropie (vloeibaar geheugen) - EENVOUDIG!
Multifunctioneel - SNEL!*
Met uitstekende grip* en hoge duurzaamheid - VOOR LANG!
Met een intense glans - MOOI!
Met de Heatless formule - UFF, BRANDT NIET IN DE LAMP!

Toepassing: aanvulling en verharding van de natuurlijke nagelplaat en verlenging van nagels - BINGO!

*Vergeet niet dat elke plaat anders is en een individuele aanpak vereist, dus in het geval van bijzonder veeleisende nagels kunt u een nagellak van uw favoriete Clares Base gebruiken om de hechting van de gel te versterken.

147102

Specifieke referenties

Commentaar (1)
Kwaliteit

Claresa Soft and Easy...

€ 9,95 € 8,95