Pclinic Dental Podo Towels Wit

Pclinic Dental Podo Towels Wit

€ 5,99
Exclusief belasting

Pclinic Podo Towels Extra sterk (Dental Towels) zijn 3 laags geplastificeerde doekjes die bestaan uit 2 lagen tissue papier en 1 laag PE. De 2 laagjes tissue zorgen voor een snelle opname van vloeistoffen, de PE laag beschermt kleding, handdoeken en praktijkmeubilair. Dental Towels zijn ook geschikt als onderlegdoek voor rvs instrumenten. De dental towels hebben een afmeting van 33 x 45 cm en zijn verpakt per 4 x 125 stuks in een cellofaan. De Dental towels van Pclinic zijn van hoge kwaliteit en zijn bij Beautywaves verkrijgbaar in een pak van 125 stuks of een doos van 500 stuks ( 4 x 125 st)


Toepassing dental towels:

Dental towels zijn voor diverse behandelingen te gebruiken:

Als papieren onderlegdoek voor de instrumenten van de beauty professional, bijvoorbeeld bij een pedicure, manicure, tatoeage, permanente make-up behandeling of andere cosmetische behandeling.

Vloeistof opvangen tijdens de pedicure behandeling en de omgeving of kleding van de cliënt beschermen tegen vuil en vloeistof.

Bescherming van de ondergrond wanneer gewerkt wordt met vloeistoffen. Vanwege de absorberende werking en de geplastificeerde ondergrond, blijft de ondergrond vrij van vloeistof.


Kenmerken:

3-laags onderlegger papier/plastic voor opvangen vloeistof tijdens het frezen met de nattechniek motor.

( 2 lagen papier, 1 laag PE)

Afm: 33 x 45 cm

Doos 500 st ( 4 x 125 st pak)

Kleur wit


110007084-1

Specifieke referenties

Commentaar (1)
Kwaliteit

Pclinic Dental Podo Towels Wit

€ 5,99