• Nieuw

Ureumline H7 Intensive Protector 500ml (vegan)

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Aantal

Huidmilk Ureum-H7 is speciaal ontwikkeld als vetarme huidmilk op basis van 10% Ureum voor de verzorging van de droge kwetsbare voetenhuid.
Extra is toegevoegd de speciale mix aan ingrediënten die in gelijke dosis wordt gebruikt in de Ureumline Intensive Cure.

Voor de intensieve verzorging van kalknagels wordt Ureumline Intensive Cure aanbevolen, Tijdens de intensieve verzorging van kalknagels verzorgt u de voetenhuid met Ureum-H7. De huidmilk Ureum-H7 wordt daarom ook wel "Skin Protector" genoemd.

Ureum H7 kan als huidmilk worden gebruikt op de voeten, onderbenen, ellebogen, onderarmen, handen en zelfs op de grotere vlakken van de hals, nek en gezicht. Bij de delicate (diabetes-)huid dienen in elk geval uitdroging en eeltvorming te worden voorkomen. Ureum-H7 bevat 10% cosmetisch ureum en tevens de speciale mix die wordt gebruikt bij de verzorging van kalknagels met Ureumline Intensive Cure.

De inhoudsstoffen Ureum en allantoïne spelen een belangrijke rol in het huidherstellend vermogen. Ureum is een lichaamseigen stof die vrijkomt bij de natuurlijke eiwitstofwisseling. Allantoïne komt onder anderen voor in smeerwortel en tarwekiemen. Van allantoïne is het al eeuwen bekend dat het een huidherstellend vermogen heeft bij wondverzorging en huidproblemen.

Ureum-H7 huidmilk is prettig smeerbaar en trekt snel en geheel in.

Uitsluitend voor uitwendig gebruik
* Niet gebruiken bij kinderen onder 4 jaar
* Ureum-H7 kan tijdelijk een lichte huidprikkeling geven, deze trekken in enkele momenten vanzelf weg.

Extra informatie: ook geschikt voor diabetici.

Extra : Vegan-product

Vrij van parabenen. ( volgens de meest recente publicaties binnen de Europese cosmeticawetgeving wordt aanbevolen "vrij van parabenen" niet langer expliciet op de etiketten te vermelden)

Verpakking : Pompfles 500 ml

247052

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Ureumline H7 Intensive...

€ 27,99