Gel-Ohh Jelly Spa Pedi Bath - Green Tea

Gel-Ohh Jelly Spa Pedi Bath - Green Tea

€ 2,89
Exclusief belasting

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
5 5% Tot € 0,72
Aantal
0
Op voorraad

Vermoeide en zere voeten? Dompel ze onder in Gel-Ohh! Dit unieke en weldadige jelly spa pedicure voetbad brengt uw voeten in pure ontspanningsmodus. Jelly – Ohh biedt warmtetherapie  en aromatherapie om niet alleen je voeten maar ook je zintuigen te kalmeren en te verlichten. Deze collectie is verkrijgbaar in 5 verschillende geuren doordrenkt met pure extracten om je voeten te laten weken in gelei! Gel-Ohh is eenvoudig in gebruik: Vul het voetenbad met warm water. Giet het zakje met stap 1 om in het voetbadwater om in een heerlijke gelei te veranderen. Week je voeten naar behoefte en masseer met de gelei. Voeg stap 2 toe om de gelei te verdunnen tot weer vloeistof en spoel of gooi deze weg. Spoel de voeten af ​​met water.

Een alledaagse spa opnieuw uitgevonden. De missie van AvryBeauty is om u de schoonste, meest unieke en leukste spabehandeling te bieden waar u elke dag van kunt genieten. Zuiver en Cruelty Free.

Gel-Ohh Jelly Spa Pedi Bath - Green Tea

Reinig je huid diep met een ontgiftende Green Tea Jelly Pedicure! Het frisse, knapperige aroma van groene thee elimineert stress en stimuleert de zintuigen.

Waarom Salons helemaal weg zijn van Gel-Ohh Jelly Spa Bath:

- Een unieke en leuke spa-pedicure ervaring voor ontspanning met warmtetherapie die vermoeide en pijnlijke voeten kalmeert en verlicht.

- Een upgrade van een normaal voetbad naar een ultieme Jelly Spa Pedi Voetbad

- Verschillende aromatherapie-geuren voor verschillende klanten en stemmingen.

- ZONDER schadelijke chemicaliën of conserveermiddelen en is volledig biologisch afbreekbaar.

Parabenenvrij, cruelty free and vegan

Unique Experience - Fun Pedi Care - Delicious Scents- No Preservatives

Warmtetherapie - Aromatherapie- Geen schadelijke chemicaliën / conserveringsmiddelen- Milieuvriendelijke formule-Vrij van parabenen-Zonder ftalaten- Triclosan-vrij

AJ001GRT

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Gel-Ohh Jelly Spa Pedi Bath...

€ 2,89