Gel-Ohh Jelly Spa Bath - Milk & Honey Box 30 st

Gel-Ohh Jelly Spa Bath - Milk & Honey Box 30 st

€ 80,00
Exclusief belasting

Gel-Ohh Jelly Spa Milk & Honey Voordeel Dispenser & Counter Display met 30 verpakkingen.

Vermoeide en zere voeten? Dompel ze onder in Gel-Ohh! Dit unieke en weldadige jelly spa pedicure voetbad brengt uw voeten in pure ontspanningsmodus. Jelly – Ohh biedt warmtetherapie  en aromatherapie om niet alleen je voeten maar ook je zintuigen te kalmeren en te verlichten. Deze collectie is verkrijgbaar in 5 verschillende geuren doordrenkt met pure extracten om je voeten te laten weken in gelei! Gel-Ohh is eenvoudig in gebruik: Vul het voetenbad met warm water. Giet het zakje met stap 1 om in het voetbadwater om in een heerlijke gelei te veranderen. Week je voeten naar behoefte en masseer met de gelei. Voeg stap 2 toe om de gelei te verdunnen tot weer vloeistof en spoel of gooi deze weg. Spoel de voeten af ​​met water.

Een alledaagse spa opnieuw uitgevonden. De missie van AvryBeauty is om u de schoonste, meest unieke en leukste spabehandeling te bieden waar u elke dag van kunt genieten. Zuiver en Cruelty Free.

Gel-Ohh Jelly Spa Pedi Bath - Milk & Honey

Reinig en voed je huid en laat deze direct stralen met Milk & Honey Jelly pedicure. Het zoete en delicate aroma van Milk & Honey ruikt gewoonweg heerlijk!

Waarom Salons helemaal weg zijn van Gel-Ohh Jelly Spa Bath:

- Een unieke en leuke spa-pedicure ervaring voor ontspanning met warmtetherapie die vermoeide en pijnlijke voeten kalmeert en verlicht.

- Een upgrade van een normaal voetbad naar een ultieme Jelly Spa Pedi Voetbad

- Verschillende aromatherapie-geuren voor verschillende klanten en stemmingen.

- ZONDER schadelijke chemicaliën of conserveermiddelen en is volledig biologisch afbreekbaar.

Warmtetherapie - Aromatherapie- Geen schadelijke chemicaliën / conserveringsmiddelen- Milieuvriendelijke formule-Vrij van parabenen-Zonder ftalaten- Triclosan-vrij

AJ001MLK-B

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Gel-Ohh Jelly Spa Bath -...

€ 80,00