Claresa Base gel 5 g

Claresa UV/LED Gellak Base transparant 5ml

€ 4,95
Exclusief belasting

CLARESA Transparante gellak base verhoogt de hechting van de color gellak aan de natuurlijke nagelplaat. Hybride basis gellak - de grootste duurzaamheid voor uw styling

Waar wordt een hybride basisgellak voor gebruikt?
Een goede hybride basislak is de basis van styling. Het is noodzakelijk dat het eindresultaat bevredigend is. Wilt u de duurzaamheid van uw styling verlengen? Geweldig - je hebt zojuist een basis gevonden die de hechting van de lak aan de nagelplaat perfect zal vergroten en zo de levensduur van elke hybride manicure aanzienlijk zal verlengen. De ideale, medium dikke consistentie betekent dat de basis niet over de nagelriemen loopt, wat het stylen aanzienlijk vergemakkelijkt. Een hybride basis zonder kleur stelt u in staat om een ​​manicure te creëren in elke droomtint. Perfect voor styling op korte nagels - probeer het zelf en zie dat het een onvervangbare basis is.

Voordelen:
Klassieke basis met grote duurzaamheid;
Verhoogt de hechting van lak aan de nagelplaat;
Perfect voor styling op korte nagels;
Het laat een kleverige dispersielaag achter.

Welke hybride basis is het beste voor jouw nagels?
Hybride bases beschermen de natuurlijke nagelplaat. Let bij het kiezen van een basis op de taak die deze in de gehele manicure moet vervullen. Als je een hybride wilt maken op een natuurlijke nagelplaat, dan is deze basis perfect voor jou.
Wijze van gebruik en uithardingstijd van de hybride basis.
1. Op een gematteerde en ontvette nagelplaat een dunne laag van de basis aanbrengen en 120s in de UV-lamp / 30s in de LED-lamp uitharden.
2. Breng vervolgens een laag hybride kleurvernis aan en hard 120s uit in de UV-lamp / 30s in de LED-lamp.
3. Werk de applicatie af door een dunne laag topcoat aan te brengen en 120s uit te harden in de UV-lamp / 30s in de LED-lamp.
Klaar! Het is simpel toch?

Bij een dunne laag kan de ondergrond eenvoudig verwijderd worden met remover.

DICHTHEID 3/5
KLEUR Transparant

143098

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Claresa UV/LED Gellak Base...

€ 4,95