Claresa UV/LED Gellak Pink530 - 5ml

Claresa UV/LED Gellak Pink 530 - 5ml

€ 4,09
Exclusief belasting

Claresa UV/LED hybride gellak is een soak off gel wat betekent dat de eigenschappen van een gel zijn gecombineerd met die van een nagellak. De middel dikke consistentie en het kwastje van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat je de perfecte manicure- pedicurebehandeling kunt creëren. De Claresa gellak garandeert gelnagels die 3 weken blijven zitten, zonder afblaren en loslatende lak. Dekt in 1 laag dus lekker snel klaar!

CLARESA PINK 530 hybride gellak - Hou je van PAINTBALL? Of misschien heb je het nog niet gespeeld? Met de kleuren van RAINBOW EXPLOSION krijg je zin om dit kleurrijke teamspel te spelen!
Je zult 12 sappige en energieke kleuren van de regenboog vinden waarmee je elke dag positieve energie zult voelen.
Houd je van felle neonkleuren? Dan zul je hem zeker geweldig vinden in een roze versie - want dat is de hybride lak Pink 530. De expressieve, sterke kleur is perfect voor allerlei soorten nageldesigns.
Vet en intens neonroze is een voorstel dat moet worden opgenomen in je verzameling hybride poetsmiddelen. Perfect voor avondjes uit of andere speciale gelegenheden - ga je het proberen?

DE NIEUWE EDITIE VAN CLARESA HYBRID PAINTS ZORGT VOOR:
aangename momenten en emoties die u het gevoel geven dat u erbij bent;
kleurenpaletten die perfect bij elkaar passen;
nieuwe sfeer, nieuwe stijl - dezelfde kwaliteit!

GEBRUIK
Breng een dunne laag gekleurde hybride vernis aan op de eerder uitgeharde Claresa hybride basis en hard deze uit in een UV/LED-lamp. Sluit af met de Diamond TOP Claresa aan te brengen en uit te harden.

UITHARDTIJD
UV LED lamp 6 W - 2 x 45 sec.
UV LED-lamp 9 W - 2 x 45 sec.
UV LED-lamp 48 W - 30 sec.
UV LED-lamp 60 W - 15 sec.
UV-lamp 36 W - 120 sec.

143344

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Claresa UV/LED Gellak Pink...

€ 4,09