OCHO NAILS gellak rood 208 -5 g

OCHO NAILS gellak rood 208 -5 gr

€ 4,09
Exclusief belasting

Klassiek rood is een tijdloze keuze die stijl en elegantie toevoegt aan elke styling. Een brede selectie van tinten in de OCHO NAILS RED- collectie stelt u in staat om voor elke gelegenheid het perfecte rood te kiezen. De collectie bevat een breed scala aan zowel warme als koele kleuren, zodat je voor elke teint de juiste kleur kunt kiezen . Extravagante versies met glitter, diepe tinten - een interessant samengesteld palet zal de meest veeleisende mensen tevreden stellen en hun karakter benadrukken door middel van nagelstyling .

Gellak - een esthetische en duurzame manier om nagels te versieren
Een gellak manicure is tegenwoordig een van de meest populaire methoden voor het stylen van nagels, die zorgt voor een aanzienlijke duurzaamheid van kleur en weerstand tegen chippen. Een van de voordelen van hybride vernissen is het vermelden waard het brede scala aan beschikbare kleuren , het gemak van het maken van mooie decoraties of het versterken van de nagelplaat. De gellakken van OCHO NAILS worden gekenmerkt door de juiste densiteit, intense pigmentatie en gemakkelijke toepassing . Dankzij hen krijg je een prachtige manicure met een intense glans en duurzaamheid tot drie weken.

OCHO NAILS is een uniek merk dat zich richt op professionele producten voor nagelstylisten. Het assortiment omvat gellak, gels, gespecialiseerde lampen en accessoires voor nagelverzorging. OCHO NAILS- producten voldoen aan de eisen van zowel ervaren gebruikers als degenen die net aan hun avontuur met manicure beginnen.

Hoe maak je een correcte gellak manicure ?

1. Ontsmet voor aanvang van de procedure uw eigen handen en die van de cliënt grondig met een antiseptische vloeistof en bereid de werkplek hierop voor.
2. Gebruik een vijl met de juiste gradatie, geef de nagels de gewenste vorm, matteer de plaat voorzichtig met een polijstblok, bereid indien nodig de nagelriemen voor.
3. Was de nagelplaat met een wattenschijfje gedrenkt in reinigingsmiddel. Bovendien kunt u een primer gebruiken.
4. Breng een dunne laag basecoat aan en laat 30 seconden uitharden in een LED lamp of 2 min in een UV lamp.
5. Verdeel de gellak in de gekozen kleur op de uitgeharde ondergrond en laat 30 seconden uitharden in een LED lamp of 2 min in een UV lamp. De bewerking kan worden herhaald voor een intensere kleur.
6. Breng vervolgens een dunne laag topcoat aan en laat deze 30 seconden uitharden. in een LED lamp of 2 min in een UV lamp. Afhankelijk van het type blad kan het nodig zijn deze schoon te maken met een schoonmaakmiddel.
7. Voor een betere verzorging raden we aan een nagelolie aan te brengen op de nagelriemen rond de nagels.

147374

Specifieke referenties

Commentaar (0)

OCHO NAILS gellak rood 208...

€ 4,09