OCHO NAILS zuurvrije primer 120 -5 g

OCHO NAILS zuurvrije primer 120 -5 gr

€ 2,25
Exclusief belasting

Maximale hechting en verlenging van de duurzaamheid van de manicure !


OCHO NAILS VITAMINS zuurvrije primer zorgt voor een betere hechting van nagelbases en gels, waardoor de duurzaamheid van styling wordt verlengd. Het beschermt de manicure ook tegen de vorming van luchtbellen , wat kan leiden tot gevaarlijke infecties. De primerformule is delicaat en universeel en zal voor de meeste gebruikers werken. Het gehalte aan zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten zorgt ervoor dat het de natuurlijke nagelplaat zichtbaar versterkt en effectief voedt.

Een oplossing speciaal voor broze en droge nagels!

De primer bevat géén methacrylzuur, waardoor hij delicaat is en een minder invasieve formule heeft dan zijn zure tegenhangers. Het preparaat ondersteunt effectief de problematische nagelplaat . De uitgebreide formule, die inositol, retinol, rozenzaadolie en kastanjezaadextract bevat, voedt gespleten nagels intensief en verzorgt ze.

Hoe gebruik je de primer?

1. Bereid de nagelplaat goed voor - schoon, mat en ontvet.
2. Breng een kleine hoeveelheid van het product aan, waarbij u de nagelriemen voorzichtig vermijdt, en wacht enkele tientallen seconden tot het droog is. Er moet een delicate kleverige laag van het product op het oppervlak achterblijven, wat zorgt voor een langere houdbaarheid van de styling.
3. Breng vervolgens een basislaag of nagelgel aan.

OCHO NAILS is een uniek merk dat zich richt op professionele producten voor nagelstylisten. Het assortiment omvat gellak, gels, gespecialiseerde lampen en accessoires voor nagelverzorging. OCHO NAILS- producten voldoen aan de eisen van zowel ervaren gebruikers als degenen die net aan hun avontuur met manicure beginnen.

147529

Specifieke referenties

Commentaar (0)

OCHO NAILS zuurvrije primer...

€ 2,25