Ampullen Stem Cell Actives 5 st

Arcaya Ampullen Stem Cell Actives 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Regeneratie en nieuwe veerkracht, slow aging ampullen met fytostamcellen

Aantal
0
Op voorraad

Dit krachtige ampulserum biedt een ongekende combinatie van regenererende elementen en alpenroos stamcelextracten. De bioactieve stamcellen van de alpenroos hebben een intensieve beschermende werking en kunnen de levenscyclus van de cellen verlengen. Rimpels lijken opgevuld, gelaatstrekken zijn direct steviger. Direct na het aanbrengen van de Stem Cell Actives ampul ziet de huid er zacht uit en straalt deze jeugdig fris uit.
Arcaya ampullen met actieve ingrediënten zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De voordelen van onze ampullen zijn onovertroffen: geconcentreerd effect, veilig gebruik en minimale productbehoud.

Voordat u de Stem Cell Actives-ampul gebruikt, moet u het gezicht grondig reinigen met een geschikte reiniger en gezichtstonic. Daarnaast kan één keer per week een reinigende gezichtspeeling (bijv. amberpeeling) worden gebruikt. Breng vervolgens een vochtinbrengende crème of anti-verouderingscrème aan als aanvulling op de ampul Stem Cell Actives.

Hoe vertraag ik het verouderingsproces van mijn huid? De beste overlevende tegen de tekenen van de tijd: de alpenroos is een kleurrijke, zeer robuuste bergplant afkomstig uit de Duitse Alpen die altijd wordt blootgesteld aan de sterkste weersomstandigheden. Het heeft maximale veerkracht, het hoogste beschermingsniveau en is zeer slijtvast. Zelfs nadat de sneeuw is gesmolten, zijn hun bladeren mollig en groen. Een speciaal, gepatenteerd eiwit, dat de plant in overvloed heeft, is hiervoor verantwoordelijk. Het uit de plant gewonnen actieve ingrediënt boekt indrukwekkende resultaten: de huidbarrière wordt versterkt en de vitaliteit en levensduur van de cellen wordt bevorderd. Vocht, elasticiteit en stevigheid van de huid worden duurzaam verbeterd.

5 x 2 ml

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.


Gebruiksaanwijzing:

Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct huidcontact en breuk van de ampul.

Ingrediënten:

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Betaine, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Lactate, Isomalt, Citric Acid, Rosa Damascena Flower Oil, Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract, Lecithin, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, CI 17200 ( Red 33 ), Geraniol, Citronellol.

0174

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Stem Cell...

€ 11,75