Arcaya Ampullen Elastin 5 st

Arcaya Ampullen Elastin 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Ampullen met werkzame stof voor nieuwe weefselsterkte, liftend voor meer elasticiteit met elastine en granaatappelextract.

Aantal
1
Op voorraad

De actieve ingrediënt ampul Elastin Age Stop vermindert rimpels en herstelt de elasticiteit van de huid. Ook geschikt als quick lifting verzorging tussendoor. Dit ampulserum is ontwikkeld om rimpels intensief glad te strijken en de veeleisende, vale huid optimaal te verzorgen. De elasticiteit van de huid kan snel worden verhoogd, de oppervlaktestructuur wordt gladgestreken. Granaatappelextract zorgt voor een intensieve huidregeneratie.
Arcaya ampullen met actieve ingrediënten zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De voordelen van ampullen zijn ongeëvenaard: geconcentreerde werking, veilig gebruik en minimale productbehoud.

Voordat u de Elastin Age Stop Ampoule gebruikt, moet u het gezicht grondig reinigen met een geschikte reiniger (bijv. Cleansing Milk) en gezichtstonic. Gebruik als extra verzorging voor de Elastin Age Stop-ampul indien nodig een vochtinbrengende crème of anti-verouderingscrème.

Hoe ontstaan ​​rimpels? Elastine is een endogeen, flexibel vezeleiwit dat de huid elastisch maakt. Elastine is een van de eiwitten die het lichaam zelf maakt. De activiteit van elastine neemt echter af met de leeftijd - de huid verliest zijn elasticiteit. Elastine wordt van buitenaf aangevoerd en geeft de huid oppervlakkige stevigheid en vermindert de diepte van rimpels. Het huidoppervlak wordt gladgemaakt, de turgor van de huid wordt verbeterd en voortijdige rimpels worden effectief voorkomen. Granaatappelextract ondersteunt de regeneratie en versterking.

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

5 x 2 ml

Gebruiksaanwijzing:
Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct huidcontact en breuk van de ampul.

Ingrediënten:


Aqua (Water), Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Betaine, Trideceth-9, Hydrolyzed Elastin, Panthenol, Punica Granatum Seed Extract, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Sodium Benzoate, CI 16035 (FD&C Red No.40).

0187

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Elastin 5 st

€ 11,75