Arcaya Ampullen Beauty Sleep 5 st

Arcaya Ampullen Beauty Sleep 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Intensieve ampulbehandeling voor huidregeneratie

Aantal
1
Op voorraad

Beauty Sleep Ampullen van Arcaya zijn gezichts ampullen met actieve ingrediënten voor de nacht en voor een ontspannen en gladde huid in de ochtend. Geniet van je regenererende schoonheidsslaap en word wakker met een ontspannen en gladde huid! Lijnen en rimpels kunnen van de ene op de andere dag verdwijnen, evenals roodheid en irritatie. Stamcellen en peptiden van planten verhogen de weerstand en bevorderen de celvorming.
arcaya regeneratieampullen zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De voordelen van deze ampullen zijn onovertroffen: geconcentreerde werking, veilig gebruik en minimale productbehoud.

Reinig het gezicht grondig met een geschikte reiniger en gezichtstonic voordat u de Beauty Sleep-ampul gebruikt. Breng als aanvulling op de Beauty Sleep ampul een hydraterende crème voor de nacht aan (bijv. Noni Frangipani). We raden een gezichtspeeling aan een keer per week voor de eerste verzorgingsstap, b.v. B. met Derma Scrub of Derma Pro.

Welke huidverzorging kun je 's nachts het beste gebruiken? Ons stamcelextract uit beukenscheuten wordt gewonnen uit de beukenboom en bevat waardevolle flavonoïden en anthocyanines met enorme radicaalvangende eigenschappen. Dit extract reguleert de voeding van de huid en verbetert de zuurstoftoevoer. Het resultaat is een goed gehydrateerde huid, een nieuwe stevigheid van de huid en een stralende frisheid. Peptiden verhogen het regeneratieve effect 's nachts.


Belangrijke werkzame stoffen: extract van jonge beukenscheuten (Fagus-extract), palmitoyltripeptide-1, palmitoyltetrapeptide-7.

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

Inhoud: 5 x 2ml

Gebruik:
Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct contact met de huid en breuk van de ampul. Gebruik Beauty Sleep ampullen met actieve ingrediënten dagelijks 's avonds. Met de vingertoppen op de zorgvuldig gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté aanbrengen en zacht inkloppen. Breng vervolgens uw gebruikelijke nachtcrème aan.

INCI: Aqua (Water), Butylene Glycol, Propanediol, Pentylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Propylene Glycol, Trideceth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Fagus Sylvatica (Bud) Extract, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Rutin, Sodium Hydroxide, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Phaseolus Lunatus (Green Bean) Seed Extract, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl, Alcohol, Benzoic Acid, CI 19140 (Acid Yellow 23), CI 42090 (Blue 1), CI 61570 (Acid Green 25).

0196

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Beauty...

€ 11,75