Ampullen Gent´s Care Recharge 5 st

Arcaya Ampullen Gent´s Care Recharge 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Verfrissende en revitaliserende ampul met anti-hangover effect voor de gezichtshuid van mannen

Aantal
0
Op voorraad

Onze huidverzorgingsampul Gent's Care Recharge voor mannen is een zeer effectief, revitaliserend gezichtsverzorgingsproduct dat alle lagen van de mannenhuid hydrateert en glad maakt. De teint ziet er onmiddellijk verfrist en vernieuwd uit. De combinatie van actieve ingrediënten in de ampul, bestaande uit whisky-extract, taurine, cafeïne en hyaluronzuur, zorgt voor een frisse en alerte uitstraling met een onmiddellijk effect. Het relax-effect elimineert roodheid en de huid ziet er meer ontspannen en uitgerust uit.
Waarom heeft de mannenhuid andere verzorging nodig dan de vrouwenhuid? De mannenhuid is dikker, robuuster en vetter - de vrouwenhuid daarentegen heeft fijne poriën, is dunner en ook zuurder. Voorhoofdsrimpels zijn in vergelijking ook meer uitgesproken bij mannen, omdat mannen in dit gebied meer spieren hebben. Hormonale verschillen en verschillende zuurmantels spelen ook een rol. Met de arcaya ampul met actieve ingrediënten Gent's Care Recharge bieden we voor het eerst een speciaal gezichtsverzorgingsproduct voor de individuele behoeften van de mannenhuid. Met de schone en veganistische formulering wordt de vermoeide huid optimaal geactiveerd en wordt de mannenhuid in alle lagen intensief verzorgd en gehydrateerd.

Voordat u de Gent's Care Recharge ampul gebruikt, reinigt u het gezicht grondig met een geschikte reiniger en gezichtstonic. Daarnaast kan een keer per week een reinigende gezichtspeeling (bijv. Derma Pro enzympeeling) en een gezichtsmasker (bijv. Hyaluron Mask) worden gebruikt. Breng vervolgens een crème of serum aan, b.v. B. Screenage-reparatieserum.

Wist al? Whisky-extract heeft een enzymactieve werking en verzorgt de huid intensief. Taurine zorgt ervoor dat de huid er bedauwd uitziet. Alle tekenen van vermoeidheid, wallen, donkere kringen onder de ogen, gespannen gelaatstrekken en rimpels worden verminderd. Cafeïne verhoogt de bloedcirculatie in de huid, terwijl IJslands mos een hydraterende en verzachtende werking heeft. Aloë vera sap heeft een kalmerende en rustgevende werking, komkommersap heeft een verfrissende werking. Het drievoudige hyaluronzuur hydrateert de huid in alle lagen. Het extract van kustkamille beschermt en kalmeert de huid, die minder vatbaar is voor roodheid.

Belangrijke actieve ingrediënten: whisky-extract, aloë vera-sap, komkommersap, cafeïne, taurine (Janinia Rubens & natriumcarrageen), IJslands mos (Chondrus Crispus), drievoudig hyaluronzuur, kustkamille (Tripleurospermum Maritimum-extract).

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

Inhoud: 5 x 2 ml

Gebruik:

Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct contact met de huid en breuk van de ampul. Na een grondige gezichtsreiniging de helft tot een hele ampul aanbrengen en zachtjes inmasseren tot de huid alles heeft opgenomen. Breng indien nodig daarna een vochtinbrengende crème aan.

INCI: Aqua (Water), Alcohol, Glycerin, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polyglyceryl-6 Caprylate / Caprate, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Disodium Cocoyl Glutamate, Caffeine, Xanthan Gum, Carrageenan (Chondrus Crispus), Parfum (Fragrance), Sodium Hyaluronate, Tripleurospermum Maritimum Extract, Citric Acid, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Sodium Cocoyl Glutamate, Propylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Juice, Caramel, Maltodextrin, Sodium Carrageenan, Jania Rubens Extract, Malt Extract, Ethylhexylglycerin, Phosphoric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Sodium Sulfite, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.

0220

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Gent´s Care...

€ 11,75