• Aanbieding!
  • -10%
  • 10%

Arcaya Ampullen SOS extreme 5 st

€ 9,89
€ 10,99
Exclusief belasting

Onmiddellijke huidverzachting bij roodheid en couperose

Aantal
0
Op voorraad

SOS Extreme is een vochtampul bij nerveuze huid, irritaties, diffuse roodheid en biedt direct hulp bij couperose.

De ampul compenseert klimatologische invloeden en stopt alle soorten diffuse roodheid. SOS Extreme gaat de ontwikkeling en verspreiding van couperose tegen. De ideale "eerste hulp" bij plotselinge roodheid, bijv. wanneer de huid reageert met "hectische" rode vlekken.
Ampullen met actieve ingrediënten zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De voordelen van onze ampullen zijn onovertroffen: geconcentreerde werking, veilig gebruik en altijd de laagste productbehoud.

Reinig het gezicht grondig met een geschikte reiniger en toner voordat u de ampul gebruikt. Daarnaast kan één keer per week een reinigende gezichtsscrub worden gebruikt. Breng als aanvulling op de SOS Extreme-ampul een huidverzachtende crème aan, b.v. B. Rood wonder.

Welke actieve ingrediënten helpen bij een gevoelige, rode huid? Extract van paardenkastanje en klimop is al een van de traditionele actieve ingrediënten in cosmetica, omdat de aderversterkende werking van couperose van groot belang is, evenals de antimicrobiële en verstevigende, verkoelende eigenschappen. In combinatie met het druivenbladextract kan de couperose optisch verbeterd worden.

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

5 x 2 ml

Gebruiksaanwijzing:

Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct huidcontact en breuk van de ampul.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Polygyceryl-6 Caprylate/Caprate, Panthenol, Caprylyl Glycol, Ethyhexylglycerin, Phenoxyethanol, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Sodium Caproyl / Lauroyl Lactylate, Parfum (Fragrance), Glucose, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal.

0172

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen SOS extreme...

€ 10,99 € 9,89