Brazilian Wax sensitive 500 gr

Brazilian Wax sensitive hot film Wax Blok 500 gr

€ 12,95
Exclusief belasting

Brazilian Wax film hars ( hard wax) voor de gevoelige huid, geen strips nodig, ideaal voor een full brazilian wax of bikini wax.

Voeg de HIVE® sensitive hot film wax toe aan je harsproducten assortiment. Deze multifunctionele flexibele wax is speciaal samengesteld met verbeterde hechtingseigenschappen met een laag allergierisico en zachte toepassing voor comfort van de klant. Het bevat ook plasticiden om de flexibiliteit te behouden en helpt bij het gemakkelijk verwijderen en geeft hierdoor een maximaal comfort voor klanten. Er zijn geen strips nodig bij het gebruik van deze hot film wax en kan tijdens de behandelingen als een dunne, economische laag worden aangebracht. Een geweldige aanvulling voor elke harssalon en ideaal voor mobiele therapeuten of in een salon & spa.

Een formule die speciaal is  ontwikkeld om te voldoen aan de toenemende behoeften op het gebied van "Braziliaans" bikinilijn harsen. De nieuwe formule biedt betere hechtkwaliteiten voor toepassing op dicht, weerbarstig haar. Deze nieuwste variant op de bestaande, flexibele Hot Film Wax biedt cliënten meer verkoeling en comfort. De verbeterde werking van de hars, die door zijn sneldrogende eigenschappen sneller is toe te passen en te verwijderen, biedt een uitstekend alternatief voor stripharsen bij geven van een Brazilian wax behandeling

Kenmerken:

Veelzijdige flexibele hot wax

Verbeterde hechtingseigenschappen met een formule met een laag allergierisico

Bevat plasticiden om de flexibiliteit te behouden

Voor gebruik op intieme of gevoelige gebieden

Geen wax strips nodig

Cruelty Free - Paraben Free - Vegan Friendly

Tablet 500 gram, makkelijk te breken en te doseren.

 

Gebruiksaanwijzing: leg de blokjes in een geschikte harsverwarmer. Verwarm de hars tot werktemperatuur en breng met een spatel een dunne laag hars aan op het te behandelen gebied, in de richting van de haargroei. Laat de harsenige tijd afkoelen en verwijder de hars van de strakke huid in één beweging tegen de richting van de haargroei in. Het gebruik van Pre treatment Spray en nabehandeling met after wax oil wordt aanbevolen.

HOB5588

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Brazilian Wax sensitive hot...

€ 12,95