Harsblokjes Aloë Vera 1 kg

Harsblokjes Aloë Vera 1 KG

€ 10,95
Exclusief belasting

Hars Blokjes Aloë Vera zijn geschikt voor verwarming in een hars comfort. De hars word verwarmd en met een houten spatel aan gebracht, na het afkoelen kunt u een puntje van de hars pakken en vervolgens de beharing weg trekken. Een nieuwe vetoplosbare formule met een perfecte grip waar je zelfs de korte haartjes mee kan harsen, voor de zeer gevoelige huid met Aloë Vera.

Gebruiksaanwijzing:

Smelt de hars totdat deze een honingachtige textuur heeft. Controleer de temperatuur op de binnenkant van de hand om zodoende verbrandingen te voorkomen. Breng een dunne laag hars aan op de schone en droge huid en in de richting van de haargroei. Laat het enkele seconden afkoelen, hef met de vingers een klein randje van de hars op en trek het met een snelle en krachtige beweging weg, tegen de haargroei in en zo evenwijdig als mogelijk net de huid.

Ingrediënten:

Colophonium, glyceryl, rosinate, cera alba, cera microcristallina, ethylene va copolymer, aloe barbadensis leaf extract, paraffinum liquidum, hexyl cinnamal , parfum ( fragrance) ,CI 61565.

Inhoud 1 KG (14 blokjes)

301098

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Harsblokjes Aloë Vera 1 KG

€ 10,95