Maniskin handdesinfectiegel 15582N - 5218B - 500 ml

Maniskin handdesinfectiegel 15582N - 5218B - 500 ml

€ 10,85
Exclusief belasting
Reymerink Maniskin handdesinfectiegel 15582N - 5218B - 500 ml
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van, bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën) en gisten voor hygiënische handdesinfectie - handalcoholgel in de gezondheidszorg, de voedings- en diervoederindustrie, cosmetische industrie, laboratoria, fysiotherapiepraktijken, pedicurepraktijken, schoonheidssalons en nagelstudio's.
De dosering en inwerktijd moet zoals voorgeschreven in de gebruiksaanwijzing worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik.
De Maniskin Plus is een gebruiksklare handgel die onverdund gebruikt dient te worden
Ter gebruik van handdesinfectie, handen altijd eerst reinigen en drogen. Circa 3 ml (1 x pompen) handgel onverdund aanbrengen op uw handen en 30 seconden grondig uw handen over elkaar wrijven, ook de vingers, vingertoppen en polsen
Uw handen minimaal 30 seconden laten inwerken, daarna laten aan de lucht laten drogen, niet nawrijven met papier of handdoekAlleen bestemd voor desinfectie van de intact blijvende huid

Aard van het preparaat
Vloeistof voor directe toepassing, werkzame stoffen: Ethanol 580 g/l. (69,42%)
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Buitenbereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, vonken/open vuur en hete oppervlakken. Niet bij roken. In goed gesloten verpakking bewaren. Koel bewaren.
Het gebruik van Maniskin Plus heeft geen relevante invloed op de houdbaarheid van de meest gebruikelijke materialen voor wegwerphandschoenen, bijvoorbeeld latex, nitril en vinyl.
CTGB registratienummer NL: 15582N - B: 5218B
Inhoud :Pompflacon à 500 ml - 0,5 liter

79580

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Maniskin handdesinfectiegel...

€ 10,85