Barbicide Desinfectievloeistof Geconcentreerd 1.9L

Barbicide Desinfectievloeistof Geconcentreerd 1.9L

€ 34,95
Exclusief belasting

Barbicide is een desinfecterende oplossing die veel wordt gebruikt in kapperszaken en schoonheidssalons. Het is ontworpen om gereedschappen zoals kammen, borstels, scharen en scheermessen te desinfecteren en zo de verspreiding van bacteriën, virussen en schimmels te voorkomen. Barbicide staat bekend om zijn effectiviteit en wordt vaak herkend aan de kenmerkende blauwe kleur van de oplossing. Regelmatig gebruik van Barbicide draagt bij aan een hygiënische werkomgeving in kappers- en schoonheidssalon

De werkplek en je gereedschap schoonhouden doe je met Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel 1.9L! Deze blauwe vloeistof is zeer effectief in het veilig & schoon houden van de instrumenten gebruikt in de salon of voor het schoon houden van de werkplek. Bestrijd hiermee bacteriën en schimmels en geef je klanten het gevoel dat je aan hen veiligheid denkt!

Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel 1.9L is een Breedspectrum desinfectant op Ziekenhuisniveau, EU goedgekeurd Barbicide is de marktleider in desinfectie sinds 1947. Desinfectiezekerheid voor instrumenten en gereedschappen van de kapper, manicure, nagelstyliste, pedicure, en schoonheidsspecialiste

Verwantwoord omgaan met producten en klanten is tegenwoordig een belangrijke factor van klanttevredenheid, Barbicide helpt je een handje om deze klanttevredenheid te verhogen! Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel werkt effectief tegen het bestrijden van bacteriën, schimmels, pseudomonas, stafylokokken en salmonella. Of je nou kapper, pedicure, schoonheidsspecialist of nagelstyliste bent, het Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel  is voor alle instrumenten en gereedschap in de salon te gebruiken.

Dit desinfectiemiddel is geconcentreerd, je kunt het eenvoudig mengen zonder dat het extra opslagruimte inneemt. Het is veilig voor niet-poreuze oppervlakten inclusief roestvrij staal, metaal, kammen, borstels, scharen en mesjes! Door de anti-roest formule worden kostbare instrumenten goed beschermt zonder ze te beschadigen. Dit schoonmaakmiddel is speciaal ontwikkelt voor professioneel gebruik en verwijdert elke vlek, viezigheid en bacterie met gemak zodat je altijd schoon en verantwoord te werk kunt gaan!

Een ideale behandeling voor je gereedschap doe je met Barbicide. Dit concentraat dien je te mengen met water en hier vul je vervolgens de Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar mee. Vervolgens dompel je de instrumenten in het concentraat en laat je het 5 tot 10 minuten schoonspoelen!

Barbicide - Professionele schoonmaakmiddelen

Barbicide is hét professionele schoonmaakmiddel dat Nederland gaat veroveren. Dit merk is begonnen in Amerika en heeft al 60 jaar ervaring in het leveren van schoonmaakmiddelen aan kapsalons en schoonheidsspecialisten! Dit speciale schoonmaakmiddel, ook wel de 'The Blue Solution' genoemd is onmisbaar in elke salon die verantwoord en veilig te werk wil gaan. Hygiëne is steeds belangrijker als het gaat om uiterlijke verzorging.

Waarom is het gebruik van Barbicide zo belangrijk?:

Bij onjuist gebruik of helemaal geen gebruik van schoonmaakmiddelen breng je jezelf en je klanten in gevaar met infecties.

Tijdens de zomer of bij het gebruik van verwarming maak je het schimmels en bacteriën zeer gemakkelijk om te groeien. In combinatie met chemische stoffen kan het een sterke afname hebben van de weerstand van de huid van uzelf en dat van je klanten.Het risico dat je loopt door je salon en het gereedschap niet op de juiste manier te desinfecteren is te groot om het te negeren en wordt met Barbicide makkelijker dan ooit. Met deze oplossing voorkom je het gevaar van infecties met maar liefst 1 product!

Eigenschappen:

  • Geconcentreerd desinfectiemiddel
  • Bestrijd bacteriën en schimmels
  • Te gebruiken voor instrumenten
  • Eenvoudig te mengen
  • Laat geen vlekken achter
  • Anti-roest formule, beschermt uw kostbare instrumenten.
  • Te gebruiken in combinatie met de Desinfectieflacon Dompelaar
  • Registratienummer: 13644N (Ctgb)
  • Inhoud: 1.9 liter
BA003

Specifieke referenties

Downloaden

Veiligheidsblad Barbicide

Downloaden (102.07k)
Commentaar (0)

Barbicide...

€ 34,95