Sekusept Plus Vloeibaar 2 Liter

Ecolab Sekusept Plus Vloeibaar 2 Liter

€ 47,50
Exclusief belasting

Sekusept Plus is een innovatief instrumenten desinfectiemiddel, zonder aldehyden. Zeer geschikt voor reiniging en desinfectie van instrumenten van metaal, glas, kunststof enz. in combinatie met een ultrasoon apparaat.

Aldehydevrij met de werkzame stof Glucoprotamin®. Effectief tegen bacteriën (incl. TB) en gisten. Beperkte virucide volgens de RKI-aanbeveling RKI-aanbeveling van 01/2004 (DVV 2008). RKI-notering (A).

Gebruik in ultrasoon:U kunt Sekusept Plus het beste per liter aanmaken, u heeft dan altijd de juiste dosering. U vult de maatbeker met 40 ml Sekusept Plus en doet dit in een lege literfels, vervolgens vult de fles met kraanwater (koud). Deze oplossing kunt u in een afgesloten fles 14 dagen bewaren. (Buiten bereik van kinderen houden).Zorg bij het gebruik in een ultrasoon altijd voor volledige onderdompeling van uw instrumentarium. Na de voorgeschreven inwerktijd van 5 minuten, de instrumenten afspoelen met water, daarna afdrogen en uw instrumenten zijn weer klaar voor gebruik. Sekusept Plus minimaal 1 keer per 2 dagen vervangen.

Sekusept Plus is uitermate geschikt voor de reiniging en ontsmetting van medische instrumenten van metaal, kunststof, elastomeren, glas, enz. Sekusept is ook toepasbaar voor de ontsmetting van oppervlakken.

Daarnaast is Sekusept Plus ook uitstekend geschikt voor de desinfectie van incubatoren en medische badkuipen. Eveneens in te zetten voor reiniging en desinfectie van dentale protheses.

Let op: Sekusept is niet geschikt voor flexibele endoskopen en instrumenten uit aluminium of vernikkelde instrumenten.

Sekusept heeft een zeer goede reinigingskracht en verwijdert ook hardnekkige residu's, ook bij sterke vervuiling. Het voordeel van Sekusept is zijn maximale reinigingskracht en moeiteloze reiniging van oppervlakken, hierdoor is het gemakkelijk schoonmaken zonder hard te schrobben. Sekusept Plus is handig te doseren, heeft een breed werkingspectrum en is niet vluchtig. Ook geschikt voor gebruik in een ultrasoonbad.

3030890

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Ecolab Sekusept Plus...

€ 47,50