Podisonic ultrasoonreiniger

Podisonic ultrasoonreiniger 1L

€ 8,95
Exclusief belasting

Podisonic is een zeer goede en krachtig werkzame reinigingsvloeistof voor je stalen instrumenten, pedicure frezen, stalen tangen en scharen. Podisonic is een licht "cremekleurige" heldere vloeistof op waterbasis.

Door gebruik te maken van ultrasoon vloeistof, die geschikt is voor uw reiniging, is het mogelijk om zelfs in de kleinste hoekjes, gaatjes of openingen te reinigen. Elke ultrasoon reiniger heeft zijn eigen frequentie die ervoor zorgt dat een implosie ontstaat, dit zorgt voor een nauwkeurige en grondige reiniging, zonder dat het materiaal wordt aangetast.
Tandartsen, schoonheidsspecialisten en pedicures maken vaak gebruik van de ultrasoon techniek. De ultrasoon vloeistof die gebruikt wordt, bepaalt in grote mate het succes van de reiniging.
Podisonic is een krachtig reinigingsmiddel voor de toepassing in ultrasoon apparatuur. Het is speciaal voor het reinigen van metalen instrumenten, frezen en boren en is economisch in het gebruik.

Ingrediënten

Aqua, Alcohol Denat., Sodium Hydroxide, Sodium Laureth Sulfate, Ci 47005

Dosering

Gebruiksconcentratie 10-20 ml Podisonic per liter water in water van 50ºC. Na gebruik van Podisonic uw instrumenten afspoelen met water. Voor einddesinfectie uw instrumenten minimaal 5 minuten onderdompelen in alcohol 70% of 80%. Gebruik 80% alcohol om de droging aan de lucht sneller en vollediger te laten verlopen. Voorkom hiermee de bekende "bruinkleuring" in de schanierpunten van de tangen.

Algemeen

  • Veroorzaakt ernstige oogirritatie
  • Veroorzaakt huidirritatie
  • Oogbescherming dragen
  • Bij contact met de ogen voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen en indien mogelijk blijven spoelen.
  • Na het werken met dit product de huid grondig wassen

Het veiligheidsinformatieblad van podisonic kunt u downloaden via de tab "downloaden"

P2870

Specifieke referenties

Downloaden

Veiligheidsblad podisonic

Downloaden (370.52k)
Commentaar (0)

Podisonic ultrasoonreiniger 1L

€ 8,95