Slijpkap Podo rond 5 mm korrel 80 zakje 10 st

Slijpkap Podo rond 5 mm korrel 80 zakje 10 st

€ 7,99
Exclusief belasting

Dankzij de state-of-the-art technologie leveren de oranje Podo slijpkappen van Lukas Erzett GmbH significant beter resultaat. De Podo slijpkappen zijn samengesteld uit compounds die het "kleven" van slijpresidu tot een minimum beperken. Dit z.g.n. NON-STICK effect geeft in de praktijk een groot voordeel ten opzichte van de standaard Tech slijpkappen. Het verschil met de standaard Tech slijpkappen ligt in het non-stick effect, de perfecte passing in de Podo-slijpkaphouders, de CE-registratie van kappen en houders en de 3 grofheden van de korrel.

De Podo-slijpkappen zijn voorzien van CE-teken en zijn in Duitsland succesvol aangemeld als Medisch Product.

De Podo-slijpkappen zijn opgebouwd uit 3 lagen:

Organische carrier: dit is de binnenlaag. Het organische materiaal waar deze binnenlaag uit is samengesteld heeft bijzonder goed grip op de Podo-slijpkaphouder. De Podo-slijpkappen zullen minder slippen dan de standaard Tech-slijpkappen.

Binnenlaag van hechtend harscompound. Deze tussenlaag zorgt voor hechting tussen de carrier en de korrelmantel. De gebruikte hars is Fenol-free.

Buitenlaag, dit is de Korrelmantel. Het gritmateriaal zorgt voor effectieve abrasieve werking. De korrelgrootte wordt geleverd als Grof = 80,  Medium = 150 en Fijn = 320

NB: Noteer dat het CE-conformiteit van dit product alléén blijft behouden bij gebruik van CE-geregistreerde Podo slijpkaphouders.

Slijpkap / Schleifkappe / Abrasive Cap

7000-10.000 rpm

max. 11.000 rpm

orange - grof -rond

excl. slijpkaphouder

4027497600007

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Slijpkap Podo rond 5 mm...

€ 7,99