Funghi Clear 50 ml

Funghi Clear 50 ml

€ 13,45
Exclusief belasting

FunghiClear is een zeer effectieve anti-schimmel spray met Manuka olie ter bestrijding en voorkoming van kalknagels, schimmelnagels en voetschimmel. FunghiClear is een van de beste middelen tegen schimmelnagels, kalknagels en voetschimmel en is geregistreerd als medisch hulpmiddel klasse 1.

Gebruik ter bestrijding:

Aangedane nagel en/of huid tweemaal per dag insprayen, bij voorkeur ’s ochtends bij het opstaan na het wassen en ’s avonds bij het naar bed gaan. Voor een goed herstel van de nagel is het belangrijk om deze dagelijkse routine zeker drie maanden vol te houden.

Gebruik ter voorkoming:

FunghiClear sprayen op afgedroogde voeten, met name op de nagels en tussen de tenen.

Ook schoenen kunnen goed preventief aan de binnenkant worden behandeld met FunghiClear.

Lees voor gebruik de bijgesloten productinformatie door.

  • Aanbevolen door Pedicures en andere professionele voetverzorgers
  • Uitsluitend gemaakt van 100% natuurlijke actieve ingrediënten
  • Met handige op-de-kop sprayflacon

Wat is FunghiClear Anti-Schimmel Spray?

FunghiClear Anti-Schimmel Spray is een anti-schimmel spray voor de voeten met unieke eigenschappen en 100% natuurlijke actieve ingrediënten, zoals Manuka olie. FunghiClear Antischimmel Spray helpt om jouw voeten blij en gezond te maken door teennagelschimmel ("kalknagel"), voetschimmels en onychomycose te bestrijden en voorkomen. Uit onderzoek is gebleken dat FunghiClear bij regelmatig gebruik (minimaal 3 tot 4 maanden) tot de beste resultaten leidt.

Teennagelschimmel

Schimmelinfecties aan de teennagels zijn vaak hardnekkig en lastig te behandelen. Door de unieke samenstelling van FunghiClear Antischimmel Spray bereikt dit middel juist de plaatsen die andere middelen niet kunnen bereiken. FunghiClear Antischimmel Spray is een veilig, natuurlijk en effectief middel om schimmelinfecties aan de teennagels te behandelen. Dit is ook de reden dat professionele voetverzorgers, zoals (medisch) pedicures en podologen FunghiClear aanbevelen.

De helende krachten van Manuka olie uit Nieuw-Zeeland

De basis van vele van onze producten is Manuka olie, een krachtig ingrediënt met antischimmel, antibacteriële, en antivirale eigenschappen die uitvoerig zijn gedocumenteerd door de wetenschap. Het gebruik van Manuka olie voor medische doeleinden is al veel langer bekend bij de Maori, de originele bewoners van Nieuw Zeeland. De antischimmel spray baseert zijn effectiviteit op de unieke eigenschap om schimmelinfecties te bestrijden en te voorkomen. Ook voor de DeoSpray wordt Manuka olie als één van de essentiële ingrediënten gebruikt.

Samenstelling:

A: Actieve ingrediënten: Leptospermum Scoparium (Manuka) Olie, Ocimum Basilicum (Basilicum) Olie, Mentha Piperita (Pepermunt) Olie, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olie, Vitamine E (Tocopheryl Acetaat)

B: Hulpstoffen: Water, Glycerine, Polysorbaat 80, Zink Pyrithion, Zea Mays (Maiszetmeel), Maltodextrine, Silica, Linalool, Limoneen.

Bewaaradvies:

Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren. Zie voor houdbaarheid onderzijde van de verpakking.

Manuka-Olie:

ManuClear is gemaakt op basis van zeer hoogwaardige Manuka-Olie (>20% trikitone)

De beste kwaliteit Manuka-Olie komt van de bomen die groeien op Maori land in Nieuw-Zeeland. De olie heeft wetenschappelijk bewezen antibacteriële, antivirale en antischimmel werking.

Aanbevolen gebruik:
‘s Ochtends of ‘s avonds de schimmelgevoelige plek (nagels en/of huid) behandelen met FunghiClear.
Houd de flacon op circa 2 cm van de plek en spray 1 keer.
U kunt ipv sprayen ook een kwastje gebruiken als u liever wilt smeren, de verstuiver kan eraf geschroefd worden.
Reinigen van de schoenen is essentieel bij een goede behandeling.
Eerste stap is impregneren: spray de schoen goed in, door 1 x te sprayen in de schoen richting de neus. Herhaal deze handeling om de dag, vijf keer.
Tweede stap is onderhoud: elke week alle schoenen 1 x te sprayen. Het is aan te bevelen ook de schoenen te behandelen die langere tijd niet gedragen zijn.
Preventief: na het bezoek van een openbare wasgelegenheid zoals een zwembad of sauna de voeten sprayen, voornamelijk tussen de tenen.

Manuka-Olie wordt ook gebruikt in het medische hulpmiddel FunghiClear Anti-Schimmel Spray

142533

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Funghi Clear 50 ml

€ 13,45