Kappersstoel Gabbiano Lille Goud Zwart

Kappersstoel Gabbiano Lille Goud Zwart

€ 619,00
Exclusief belasting

De elegante Gabbiano Lille kappersstoel met praktische hydraulische pomp is een functioneel meubelstuk en een eyecatcher in elke kapsalon. Klassieke kleuren, interessant design en decoratieve elementen in goudtinten geven de stoel een smaakvolle uitstraling. Hoge functionaliteit zorgt voor comfort voor zowel kappers als gebruikers.
Dankzij de duurzame hydraulische pomp kunt u de zithoogte binnen een range van 48-55 cm aanpassen, zelfs als de cliënt in de stoel zit. Dit garandeert ergonomischer werken, dankzij de mogelijkheid om het niveau van de stoel vrij aan te passen aan de lengte van zowel de klant als de kapper, evenals de mogelijkheid tot volledige rotatie. Een perfect geprofileerde rugleuning bekleed met synthetisch leer zorgt ervoor dat u een comfortabele houding kunt aannemen. Hierdoor wordt de rug voldoende ondersteund , wat vooral van belang is bij urenlange behandelingen. Een visueel interessant element hier is een metalen, gepolijst, subtiel detail in goudtinten dat de rugleuning met de zitting verbindt. De gecreëerde ruimtes maken het gemakkelijker om de salon schoon te houden , waardoor u gemakkelijk het haar uit alle hoeken en gaten van de fauteuil kunt vegen. Dit bespaart tijd bij het voorbereiden van de werkplek tussen klanten door.

Perfect doordachte oplossingen

Een stevige, ronde basisvoet met rubberen coating ring garandeert stabiliteit tijdens gebruik. Door het gladde oppervlak is dit element gemakkelijk schoon te houden . Een belangrijk voordeel is de voetsteun die speciaal voor dit model is bedoeld , die een stabiele ondersteuning biedt voor de voeten van de gebruiker. De armleuningen bevinden zich op de juiste hoogte , wat een juiste positionering van de schouders van de cliënt mogelijk maakt - dit betekent dat het hoofd niet in de schouders steekt of onderuitzakt - wat een nauwkeurige uitvoering van behandelingen, inclusief knipbeurten, duidelijk vergemakkelijkt.

Elegantie en hoog gebruikscomfort

De comfortabele fauteuil is gevuld met duurzaam en vervormingsbestendig schuim, wat zorgt voor langdurig gebruik, hoog comfort en gemak, zelfs tijdens vele uren behandelingen. De bekleding is gemaakt van aangenaam aanvoelend synthetisch leer. Het gebruik van dergelijk materiaal maakt de apparatuur bestand tegen vocht, duurzaam en zeer gemakkelijk schoon te maken. Omslag in zwarte tinten en decoratieve elementen in goudkleuren geven het een tijdloze elegantie. Alle metalen oppervlakken zijn gepolijst. De kappersstoel Lille onderscheidt zich door zijn smaakvolle afwerking , waardoor hij een exclusief karakter krijgt en in veel professionele salons prachtig tot zijn recht komt.

De hoogte van de stoel kan worden ingesteld tussen 48 cm en 55 cm cm. De Kappersstoel Gabbiano Lille Goud Zwart beschikt over een stevige voet en kan 360º draaien om zijn as. De Eco-leder stoffering van deze kappersstoel is makkelijk schoon te maken en zorgt voor een luxe uitstraling. De Kappersstoel Gabbiano Lille Goud Zwart is gemakkelijk in elkaar te zetten en komt met 1 jaar garantie.

Kenmerken:
48 cm minimale zithoogte
55 cm maximale zithoogte
Eco-leder bekleding
360º draaibaar

De exacte afmetingen staan op de laatste foto.

147324

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Kappersstoel Gabbiano Lille...

€ 619,00