Hyaluronzuur serum 15 ml

Hyaluronzuur serum 15 ml

€ 12,95
Exclusief belasting

Hyaluronzuur serum bestemd voor de droge en gedehydrateerde huid. Het omvat een derivaat van hyaluronzuur, waarvan de moleculen de vezels binden met collageen, elastine en watermoleculen, waardoor het vocht in de diepe lagen van de huid wordt gebracht.

Actieve ingrediënten:
Natrium hyaluronaat
Hyaluronzuur is van nature een lichaams-component. Het verhoogt de flexibiliteit van de weefsels (huid, collageen en elastine vezels). Het stimuleert de regeneratie van het epitheel en dermis. Afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is één van de oorzaken voor een droge huid en rimpels. De unieke eigenschap is het hoge bindende vermogen en het vasthouden van water.

Hyaluronzuur hydrateert de huid goed, maakt deze glad, stevig en flexibel en verhoogt de penetratie van de werkzame stoffen in de huid.

Serenoa serrulata Fruit Extract
Vermindert zichtbaar de zwelling en de afscheiding van talg, vermindert de ontsteking en helpt in de strijd tegen het opkomen van jeugdpuistjes.

Niacinamide
Vitamine PP / B3 verbetert de bloedcirculatie, stimuleert de aanmaak van collageen in de fibroblasten, vermindert fijne rimpels en verstevigt de huid beschadigd door UV-straling. Het is een krachtig antioxidant, waardoor het proces van photoaging wordt bestreden. Niacinamide herstelt de natuurlijke beschermende barrière door het verhogen van de synthese van ceramiden, vetzuren en cholesterol in de intercellulaire ruimte, verhoogt vocht en voedt de huid.

15 ml pipetflacon

104076

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Hyaluronzuur serum 15 ml

€ 12,95