PodoMonium Ecomonium PClinic Pedicuremotor

PodoMonium Ecomonium Pedicuremotor + gratis voetpedaal

€ 449,00
Exclusief belasting

Nattechniek Spray Pedicuremotor 40.000 rpm nu met gratis voetpedaal t.w.v. € 119,-

Aantal
4
Op voorraad

De Podomonium Ecomonium nattechniek pedicuremotor is ontworpen voor professioneel gebruik in pedicurepraktijken en biedt verschillende functies voor effectieve en comfortabele pedicurebehandelingen. Ontdek de ultieme partner voor professionele pedicures - de Podomonium Ecomonium pedicuremotor. Met zijn krachtige motor en instelbare snelheden biedt deze pedicuremotor een ongeëvenaarde precisie en efficiëntie tijdens behandelingen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfort, terwijl de diversiteit aan meegeleverde opzetstukken zorgt voor veelzijdigheid in je praktijk. De Podomonium Ecomonium is de keuze voor pedicureprofessionals die streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en een optimale cliëntervaring. Upgrade je pedicurepraktijk vandaag nog met de Podomonium Ecomonium pedicuremotor - waar prestatie en comfort samenkomen.

De PodoMonium Ecomonium nattechniek freesmachine is een pedicuremotor met sprayfunctie en een regelbaar toerental tot wel 40.000 rpm die zowel links als rechtsom kan draaien. De Podomonium Ecomonium is voorzien van een uitneembaar glazen waterreservoir zodat u deze gemakkelijk kunt bijvullen en schoonmaken. De blauwe ledverlichting bij het waterresevoir geven niet alleen een prachtig lichteffect en mooie uitstraling aan deze pedicuremotor, u kunt het vloeistofniveau ook beter aflezen. Het handstuk van deze pedicuremotor is deelbaar en makkelijk te onderhouden. De gehele bekabeling van het handstuk is weggewerkt in een siliconen slang die makkelijk is schoon te maken waardoor u hygiënisch kunt werken.

Podomonium pedicuremotoren hebben een gunstige en goede prijs/kwaliteit verhouding, zijn vriendelijk in onderhoud en alle onderdelen zijn leverbaar en te vervangen. De podomonium motoren zijn geschikt voor starters alsmede de grote pedicure en podologen praktijken. Beautywaves heeft de podomonium modellen al meer dan 13 jaar in haar assortiment.

Specificaties van de Podomonium Ecomonium:

Toerental 40.000 rpm

Draairichting Links/Rechts

Ledlicht bij de vloeistoftank.

Uitneembaar glazen waterreservoir.

Deelbaar handstuk.

Siliconen bekleed slangenpakket!

Gewicht 3,7 kilo.

 

Afmetingen:

Breedte: 303 mm (incl.handstukhouder)

Diepte: 230 mm (incl.knoppen voor- en achterzijde)

Hoogte: 225 mm (incl.handgreep)

Slanglengte: 150 cm.

 

2 jaar fabrieksgarantie* (uitgesloten van garantie is het handstuk, tenzij het fabricage fouten betreft.)

-Lage jaarlijkse servicekosten!

Vergeet u niet uw handstukspray erbij te bestellen?

Dit is nodig voor het behoud van uw Handstuk!

 

*De podomonium ecomonium pedicuremotor komt met 1+1 jaar garantie op de motor, als deze aan het einde van het 1e jaar aangeboden wordt voor onderhoud.

 

*Bepaalde onderdelen zoals het voorhandstuk, snoeren en lagers zijn uitgesloten van garantie omdat deze onderhevig zijn aan gebruiksslijtage.

Het is belangrijk bij aanschaf om de originele verpakking te bewaren, deze is speciaal ontworpen om de pedicuremotor veilig te verzenden voor

bijvoorbeeld onderhoud en/of reparatie.

 

Dus belangrijk om te weten, geen service beurt in het eerste jaar , dan vervalt de garantie in het tweede jaar!

**Ten opzichte van het eerste model Podomonium® Ecomonium Nattechniek pedicuremotor.

 

* Pedicuremotor met Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

* Fusspflegegerät Nasstechnik mit Gebrauchsanweisung in Deutscher Sprache.

111077

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (2)
Kwaliteit

PodoMonium Ecomonium...

€ 449,00