Apis-Glycolzuur 50% 30 ml

Apis Glycolzuur 50% 30 ml

€ 19,50
Exclusief belasting

Glycolic Acid 50% een peelingpreparaat met een pH van 1,5 heeft een breed werkingsspectrum - het stimuleert sterk de regeneratieprocessen in de dermis, ondersteunt de vernieuwing ervan, exfolieert de hoornlaag en maakt acnelittekens glad. maakt de huid glad, gehydrateerd en verfrist. Geeft de huid een gezonde, frisse kleur en glans. verhoogt de opname van cosmetica voor toegepaste verzorging.
Na een behandeling van ongeveer 6 tot 12 uur kan lichte roodheid, een beklemmend gevoel en een kortstondig branderig gevoel optreden. Enkele dagen na de behandeling treedt er een zachte peeling van de opperhuid op.

Voor de rijpe huid met verkleuringen, de vette, talg- en acnegevoelige huid met zwarte puntjes en pukkels, met acnelittekens.

Indicaties: voor de rijpe huid met verkleuringen, vette huid, seborroïsche huid, acnehuid met mee-eters en papels, acnelittekens.

Actieve ingrediënten:

Glycolzuur - verkregen uit suikerriet. Van de AHA-zuren is het het meest actief omdat het de eenvoudigste structuur en de laagste moleculaire massa heeft, waardoor het gemakkelijk en diep in de huid dringt. Het heeft sterke peeling-eigenschappen. Bovendien maakt het de vezelbindingen tussen de keratinocyten los, waardoor de overschrijding van de hoornvlieslaag van de opperhuid wordt verminderd.

Inhoud 30 ml

122664

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Apis Glycolzuur 50% 30 ml

€ 19,50