Displaystandaard voor 16 gellakken

Displaystandaard voor 16 gellakken

€ 7,50
Exclusief belasting

De gelnagellak display kan zowel in een professionele schoonheidssalon als thuis gebruikt worden. Hiermee kunt u de verschillende kleuren gellak op een eenvoudige en effectieve manier presenteren en bovendien is het gemakkelijk om ze te ordenen. Het transparante materiaal waarvan de organizer is gemaakt, maakt het gemakkelijker om een ​​specifieke kleur te vinden en stelt u in staat om snel de staat van de lak te controleren.

Door de professionele uitstraling zien de gellakken er netjes uit en het kleine formaat van de standaard bespaart ruimte op de tafel . Dankzij het heldere, eenvoudige ontwerp past de dispaly in vrijwel elke ruimte. De display kan ook worden gebruikt om andere cosmetische producten op te bergen.

De displaystandaard heeft 3 planken met een beschermde rand, waardoor er gemakkelijk 12 gellakken in passen. Het kan ook zo worden gerangschikt dat het zich onderscheidt door 3 diepere planken en een ondiepere, waardoor er tot 16 gellakken in passen! Het materiaal waarvan het is gemaakt is gemakkelijk schoon te maken, gebruik alleen milde zeep en water. De functionele organizer is direct klaar voor gebruik - u hoeft hem niet in elkaar te draaien.

Afmetingen display: 14,7×12,5×11,3 cm

Afmetingen van de planken: 14,2×3,5×4 cm

Wordt leeg geleverd zonder afgebeelde gellakken

144338

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Displaystandaard voor 16...

€ 7,50