Categorieën

Lavendel & Rozemarijn peel-off masker Bekijk groter

Lavendel & Rozemarijn peel-off masker 30 gr

H20 609191

€ 2,39

 • Lavendel & Rozemarijn peel-off masker.

   

  Zuiverend & Regenererend

   

  De huidbehandeling bij uitstek voor de vettere huid door een combinatie van intensieve en zuiverende actieve ingrediënten! De essentiële olie van lavendel, het poeder van de lavendelbloem en de rozemarijn zuiveren de huid terwijl het de poriën verstevigd; de vitamine E en provitamine A uit olijfolie geven zijn regenererende en voedende eigenschappen af. Rozemarijn werkt verstevigend en werkt antiseptisch. Lavendel werkt herstellend en verzachtend. Dit masker is ook nuttig om de vettige huid in balans te brengen en de doffe teint weer op te frissen.

   

  Geschikt voor ieder huidtype en ook voor de iets gevoeligere huid.

   

  Peel-off maskers zijn uit een ultrafijn poeder samengesteld. Eens gemengd met water, leidt het tot een vlot deeg dat een gel vormt. Wanneer toegepast op het gezicht of lichaam, lijkt het op een tweede huid die de nauwkeurige vorm van de te behandelden oppervlakten aanneemt de zogenaamde s contouren. Er wordt een huidverstevigend effect gevoeld tijdens de behandeling.

  Het masker geeft een comfortabel gevoel en een natuurlijke frisheid.

  Gebruik: Meng het sachet met 90 ml lauw water en roer gedurende 1 minuut om een gelijkmatige pasta te verkrijgen. Breng de pasta meteen aan op het gezicht. Het masker vormt zich in 5 minuten. Laat het masker minimaal 15 minuten zitten voor een goede werking. U kunt nu het peel-off masker in één keer verwijderen als een soort 2e huid.

  30 gr sachet

  Dit masker is met hoge expertise samengesteld en geproduceerd bij een toonaangevend cosmetica laboratorium in Europa.

9 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...