Alt-Innsbruck pre en aftershave crème 100 ml

Alt-Innsbruck pre en aftershave emulsie 100 ml

€ 19,95
Exclusief belasting

Alt-Innsbruck Pre en Aftershave emulsie: nostalgie uit Oostenrijk

In 1953 kwam Frans Gatterer met zijn huidverzorgingsolie 66-60 op de markt. Deze antiseptische en schimmelwerende olie met het extract van Virginia tabaksbloemen gebruikte hij vervolgens als basis voor de pre en aftershave emulsie. Vandaar de 66-60 op de verpakking.
Alt-Innsbruck Pre en Aftershave lotion is net als de Eau de Cologne een bijzonder product met hun geur van Virginia tabak. De tabaksbloem geeft de bijzondere, warme, kruidige en zoete geur. De zuivere emulsie (zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen en zonder emulgatoren of vulstoffen) is speciaal samengesteld voor de door het dagelijks scheren belaste huid, bereidt haar voor op een diepe scheerbeurt en verfrist, kalmeert en voedt haar merkbaar na de scheerbeurt.

Alt-Innsbruck Pre en Aftershave lotion koelt, verfrist en kalmeert

Alt-Innsbruck Pre en Aftershave lotion is een verzorgende emulsie die de huid koelt, verfrist en verzacht.
De Pre en After Shave lotion verzorgt de huid tijdens het scheren en voorkomt dat die droog en geïrriteerd raakt. Als de emulsie na het scheren (ook elektrisch) wordt gebruikt wordt huidirritatie voorkomen. Tevens koelt en kalmeert het de huid. De huid voelt de hele dag heerlijk zacht en glad.
De Alt-Innsbruck pre en aftershave emulsie is zeer zuinig in gebruik, is niet vet en trekt zeer snel in de huid.
Alt-Innsbruck Pre en After Shave lotion bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen en is voor alle huidtypes geschikt. De geur is als die van de Alt-Innsbruck Eau de Cologne en past daar dan ook erg goed bij.
Alt-Innsbruck pre en aftershave lotion is zuiver natuurlijk. Het bevat geen minerale oliën, siliconen of kleur- en conserveringsstoffen.

Gebruik:
Alt-Innsbruck Pre en After Shave emulsie op de droge huid aanbrengen en zacht inmasseren. Een minuut laten inwerken en dan de huid goed nat maken met warm water. Vervolgens scheerzeep, scheerschuim of scheergel aanbrengen en scheren zoals u gewoon bent. Na het scheren de huid afdrogen en opnieuw de emulsie aanbrengen en inmasseren.  

TIP: Meng na het scheren een beetje van de aftershave emulsie met wat Alt-Innsbruck Eau de Cologne in de palm van de hand en masseer dit in de huid. De huid blijft de hele dag fluweelzacht en ook nog eens heerlijk geurend!

Geproduceerd in Oostenrijk

Verpakt in een plastic flacon.
Inhoud 100 ml

Ingrediënten
Aqua, Triticum Vulgare Germ Oil, Alcohol denat., Lanolin cera, Cymbopogon Nardus Oil, Camphor, Menthol, Parfum, Xanthan Gum, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Citrak, Eugenol, Farnesol, Coumarin, Alpha-Isomethyl-Ionone.

4000

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Alt-Innsbruck pre en...

€ 19,95