Alt-Innsbruck Eau de Cologne 100 ml

€ 18,50
Exclusief belasting

Alt-Innsbruck Eau de Cologne

Een echte zeldzaamheid

Alt Innsbruck is een Eau de Cologne met een bijzonder verkoelend en verfrissend effect. De traditionele, mannelijke geur wordt vooral gewaardeerd door tabaksliefhebbers. Het is het resultaat van een eenvoudig recept uit 1953, dat nog steeds wordt gebruikt.

Sterk verkoelend en kalmerend

Kan ook gebruikt worden bij een ontstoken, geïrriteerde huid

Werkt huid reinigend

Alt-Innsbruck Eau de Cologne krijgt zijn onmiskenbaar mannelijke geur door het gebruik van echte Virginia-tabak. Dit wordt direct als topnoot ervaren en komt ook tot uiting in de basisnoot. Alt-Innsbruck Eau de Cologne  is de meest populaire herengeur voor klassieke natte scheerders, geparfumeerd met zoete tabak en menthol

De natuurlijke en zeer aromatische extracten maken het gebruik van het product tot een unieke ervaring. Maar dat is niet alles - want het hoge mentholgehalte geeft de huid ook een verkoelend en daardoor zeer verfrissend effect dat nog urenlang aanhoud.

Tip: De individuele geur van de Eau de Cologne Alt-Innsbruck past bij alle seizoenen en kan dagelijks worden aangebracht.

Een echte zeldzaamheid qua geurbeleving.

Met zijn mannelijke geur heeft de Eau de Cologne Alt-Innsbruck al lang naam gemaakt over de hele wereld. En dat is geen wonder - de Eau de Cologne Alt-Innsbruck is tenslotte onderscheidend, verfrissend en allesbehalve gewoon. Het kan bijvoorbeeld direct op de huid worden aangebracht als geurstof voor de dag of na het nat of droog scheren (dit voorkomt onder andere het ontstaan ​​van onaangename ontstekingen).

De Eau de Cologne Alt-Innsbruck is ook verkrijgbaar met een klassieke elegante en vooral praktische verstuiver (dit maakt het nog gemakkelijker om op de huid te verstuiven). Het wordt geleverd in een glazen fles van 100 ml en is gemaakt zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen.


4100

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Alt-Innsbruck Eau de...

€ 18,50