Stemvork Spanner

Stemvorkspanner voor de medisch pedicure, gemaakt van een speciale kunststof, met een zwart granito uiterlijk. Zij ligt prettig in de hand en is eenvoudig reinigbaar met normale huishoudelijke schoonmaakmiddelen.  Bovendien is de stemvorkspanner erg stevig.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de stemvork 128 Hz een betrouwbaar instrument is bij het diagnosticeren van (diabetische) polyneuropathie. Veel professionals vinden het aanslaan van de stemvork met een juiste trillingsduur moeilijk.

Met de komst van de stemvorkspanner zal het aanslaan van de stemvork telkens op een nagenoeg identieke wijze worden uitgevoerd waardoor de aanvangs-trillings sterkte constant is en de betrouwbaarheid van de test toeneemt.
Bovendien is het uitvoeren van de test met behulp van de stemvorkspanner veel minder belastend voor de tester terwijl voorheen vaak de test belastend was voor de vingers van de behandelaar.

Geschikt voor stemvorken van 128 Hz, 256 Hz en 512 Hz.

Gebruiksaanwijzing:
Neem de stemvork in uw werkhand en de stemvorkspanner in de andere. De spanner met de uitsparing aan de bovenzijde.
Beweeg de stemvork met de benen vlak door de uitsparing naar beneden, gebruik hierbij de duim van de hand waarmee u de spanner vast houd.
Door de stemvork er recht uit te trekken gaat deze in trilling en kunt u de test uitvoeren.

110007309

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Stemvork Spanner

€ 19,95