Slijpkap Thermo rond 10 mm korrel 150 zakje 10 st

Slijpkap Thermo rond 10 mm korrel 150 zakje 10 st

€ 10,55
Exclusief belasting

Thermo slijpkappen paars: Kleurverandering zorgt voor huidbescherming

Als innovatie heeft Lukas-Erzett GmbH slijpkappen medio 2018 ontwikkeld met automatische kleurverandering. Als bij slijpwerk de temperatuur op het oppervlak oploopt zal de Thermo slijpkap in kleur veranderen. De kleurverandering in de Thermo slijpkap volgt 2 stappen. De Thermo slijpkap zal bij oplopende temperatuur in kleur wijzigen van paars naar lila, naar duidelijk rood. Bij rood is de temperatuur onaangenaam hoog. De 2 kleurfasen geven de gebruiker een duidelijke indicatie dat de druk, snelheid of slijpzonde dient te worden gewijzigd. De patiënt ervaart het voorkomen van warmte of zelfs hitte, zoals veel voorkomt bij traditionele slijpkappen, als een veraangenaming van de gehele voetbehandeling. Het slijpen van eelt en zelfs het polijsten van de zachte huid met Thermo slijpkappen van Lukas is een welkome aanvulling in het professionele podologie en pedicure-technische vakgebied.

 

De Thermo slijpkappen zijn voorzien van CE-teken en zijn in Duitsland succesvol aangemeld als Medisch Product.

 

De Thermo slijpkappen zijn opgebouwd uit 3 lagen:

 

* Organische carrier: dit is de binnenlaag. Het organische materiaal waar deze binnenlaag uit is samengesteld heeft bijzonder goed grip op de Thermo slijpkaphouder. De Thermo slijpkappen zullen minder slippen dan de standaard Tech-slijpkappen.

* Binnenlaag van hechtend harscompound. Deze tussenlaag zorgt voor hechting tussen de carrier en de korrelmantel. De gebruikte hars is Fenol-free.

* Buitenlaag, Dit is de Korrelmantel. Het gritmateriaal zorgt voor effectieve abrasieve werking. De korrelgrootte wordt geleverd als Grof = 80, Medium = 150 en Fijn = 320.

 

NB: Noteer dat het CE-conformiteit van dit product alléén blijft behouden bij gebruik van CE-geregistreerde Thermo slijpkaphouders.

Slijpkap / Schleifkappe / Abrasive Cap

7000 - 10.000 rpm

max 11.000 rpm

Thermo - grof - rond

4027497595563

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Slijpkap Thermo rond 10 mm...

€ 10,55