Slijpkap Podo spits 5 mm grof

Slijpkap Podo spits 5 mm korrel 80 zakje 10 st

€ 7,99
Exclusief belasting

Spitse Podo Slijpkapjes van 5mm met een grove korrel 80. Deze slijpkappen zijn in salon en praktijk geschikt voor droog en nattechniek.

Werktoerental 7000-10000 rpm, max 11.000 rpm


Dankzij de state-of-the-art technologie leveren de oranje Podo-slijpkappen van Lukas Erzett GmbH significant beter resultaat. De Podo-slijpkappen zijn samengesteld uit compounds die het "kleven" van slijpresidu tot een minimum beperken. Dit zgn. NON-STICk effect geeft in de praktijk een groot voordeel ten opzicht van de standaard Tech-slijpkappen. Het verschil met de standaard Tech-slijpkappen is gelegen in het non-stick effect, de perfecte passing in de Podo-slijpkaphoudrs, de CE-registratie van kappen en houders en de 3 grofheden van de korrel.

De Podo-slijpkappen zijn voorzien van CE-teken en zijn in Duitsland succesvol aangemeld als Medisch Product.

De Podo-slijpkappen zijn opgebouwd uit 3 lagen

Organische carrier: dit is de binnenlaag. Het organische materiaal waar deze binnenlaag van is samengesteld heeft bijzonder goed grip op de Podo-slijpkaphouder. De Podo-slijpkappen zullen minder slippen dan de standaard Tech-slijpkappen
Binnenlaag van hechtend harscompound. Deze tussenlaag zorgt voor hechting tussen de carrier en de korrelmantel. De gebruikte hars is Fenol-free.
Buitenlaag, Dit is de Korrelmantel. Het gritmateriaal zorgt voor effectieve abbrassieve werking. De korrelgrootte wordt geleverd als Grof = 80, Medium =150 en Fijn = 320
NB-1: Noteer dat het CE-conformiteit van dit product alléén blijft behouden bij gebruik van CE-geregistreerde Podo slijpkaphouders.
NB-2: Noteer dat Podo slijpkappen niet genormeerd kunnen worden gereinigd of gedesinfecteerd in ultrasoon, autoclaaf, UV-lamp of inactiveringsmethode.

Opmerking: De slijpkapjes van Beautywaves dienen ""zuigend" te passen op de rubber houders. De rubber houders zullen na verloop van tijd slijten. Zorg a.u.b. tijdig voor vervanging van uw houders.

Inhoud: 1 zakje van 10 stuks

A21100053080

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Slijpkap Podo spits 5 mm...

€ 7,99