UV LED lamp OCHO NAILS 8 ZWART 84W

UV LED lamp OCHO NAILS 8 ZWART 84W

€ 28,95
Exclusief belasting

De UV LED nagellamp Ocho Nails 8 is een apparaat waarmee u - dankzij de praktische functies - eenvoudig manicure- en pedicurebehandelingen kunt uitvoeren met hybride vernissen, gels of andere lichtuithardende preparaten. Gelijkmatig verdeelde LED's en de gebruikte Dual LED-technologie garanderen een perfecte fixatie van de nagelstyling . Minimalistisch design, gebruiksgemak en handige functionaliteiten maken de lamp perfect voor zowel professioneel als thuisgebruik.

Schaduwloze lamp met Dual LED-technologie

Perfecte uitharding van gels en hybride lakken wordt gegarandeerd door 42 correct geplaatste LED's - zonder de zogenaamde  dode zone. De gesloten vorm  die werd gebruikt bij het ontwerp van dit model, zorgt voor een nauwkeurigere en snellere fixatie van nagelstyling. De gebruikte Dual LED-technologie zorgt ervoor dat de diodes licht van twee golflengten uitstralen, waardoor de ogen niet vermoeid raken en het apparaat een breed werkingsspectrum krijgt. Geselecteerde oplossingen vergemakkelijken de juiste uitharding van zelfs de meest veeleisende producten , waardoor u zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen op de nagelplaat kunt bereiken .

Aanpassing van de werktijd aan individuele behoeften


De lamp is voorzien van een timer met drie geprogrammeerde werktijden : 30 s, 60 s en 120 s (de zogenaamde "Low Heat Mode"), die worden afgeteld op een overzichtelijk digitaal display. De ingebouwde bewegingssensor start automatisch de lamp wanneer je je vingers of voet eronder plaatst, uitgaande van een maximale belichtingstijd van 120 s. Deze functie werkt wanneer er geen modus is geselecteerd en het display de verstreken uithardingstijd toont . Hierdoor kunt u vrij kiezen hoe lang u wordt blootgesteld aan de styling die u op dit moment aan het doen bent. Bovendien, na het selecteren van het reeds genoemde "Low Heat Mode" -systeem, warmt de lamp langzamer op tijdens het uitharden , waardoor het vermogen geleidelijk toeneemt.Dit voorkomt een branderig of warmtegevoel tijdens de bestraling. Dit is een onvervangbare functie, vooral bij het uitharden van gels, die vaak ongemak veroorzaakt bij het gebruik van andere lampen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Minimalistische uitstraling en functionaliteit

Zorgvuldig geselecteerde functies, matte afwerking en klassieke zwart tint van de behuizing maken de lamp tot een smaakvol en tegelijkertijd uiterst praktisch onderdeel van de woonkamerinrichting. De juiste afmetingen zorgen ervoor dat de hele hand of voet vrij onder de lamp kan worden geplaatst tijdens de procedure. Dit zorgt voor een efficiënte, gelijkmatige uitharding van de styling en vermindert het risico op allergieën . Het heeft een eenvoudig te demonteren uitneembare bodem, waardoor het veel gemakkelijker is om de voet eronder te plaatsen bij een pedicure- of podotherapiebehandeling. Deze optie werkt ook perfect bij het reinigen of desinfecteren van het apparaat.

OCHO NAILS is een uniek merk dat zich richt op professionele producten voor nagelstylisten. Het assortiment omvat hybride vernissen, gels, gespecialiseerde lampen en accessoires voor nagelverzorging. OCHO NAILS- producten voldoen aan de eisen van zowel ervaren gebruikers als degenen die net aan hun avontuur met manicure beginnen.

Een praktische manier om mooie nagels te krijgen

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing aandachtig door.
Meegeleverd: lamp, voeding, handleiding.

Gegevens:
Timer: 30 s, 60 s, 120 s
Maximale werktijd: 120 s
Bewegingssensor: ja
Ingangsspanning: 100-240 V
Vermogen: 84 W
Aantal LED's: 42
Lichtgolflengte: 365 nm, 405 nm
Levensduur: 50 000 uur
Afmetingen: 23,5 x 21,5 x 12,5 cm
Kleur behuizing: zwart
Garantie: 12 maanden

147193

Specifieke referenties

Commentaar (0)

UV LED lamp OCHO NAILS 8...

€ 28,95