Pedi in a Box (4 Step) Lavender Relieve

VOESH Pedi in a Box 4 Step - Lavender Relieve

€ 3,25
Exclusief belasting

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
5 10% Tot € 1,63
Aantal
1
Op voorraad

VOESH is een innovatief cosmetica merk en biedt individueel verpakte SPA-aroma sets voor behandeling van handen en voeten in meerdere stappen. Disposable en 100 % hygiënisch, overmatig gebruik van het product wordt voorkomen en u kunt een andere behandeling gelijktijdig doen zonder extra inspanning. Met VOESH-producten kunt u een extra service aan uw klant aanbieden die verschilt van anderen.

Alle Voesh-sets zijn gemaakt met hetzelfde concept. Ze zijn allemaal individueel verpakt met de juiste hoeveelheid producten voor een enkele spa pedicure of manicure behandeling. Zorgen voor een schone en hygiënische spa-behandeling. Eén set per klant.

Zonder Parabenen | Zonder Ftalaten | Triclosan-vrij

De originele Voesh Spa Pedicure set. Dit is de nieuwe Spa-standaard. Elke set wordt perfect afgemeten voor één klant. Elke geur / aroma ruikt absoluut ongelooflijk en ze dienen allemaal verschillende doeleinden. Ze hebben een kit voor pijnlijke gewrichten, vochtarme huid, vermoeide voeten, enz.

1 set bevat:
Sea Salt Soak
100% Sugar Scrub
Mud Masque
Massage Butter

VOORDELEN VAN VOESH:

   1 set voor 1 behandeling

   100% vers product bij iedere behandeling

   Minder investeringen

   Eenvoudig kostenbeheer

   Eenvoudig voorraadbeheer

   Perfect geportioneerd

   Mooi en hygiënisch

   Veilige manier van huidverzorging

Lavendel - heeft als voordeel dat het antiseptisch is en schimmelwerend, verminderd littekens en kan genezing versnellen.

VPC208LVR

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)

VOESH Pedi in a Box 4 Step...

€ 3,25