OCHO NAILS Vellentang nr4 - 5 mm

€ 12,95
Exclusief belasting

Ocho Pro is een uniek merk dat hoogwaardige, innovatieve en best-in-class nailtools produceert voor de beautyindustrie. Ze bieden producten aan zoals gespecialiseerde pincetten, tangen of nagelriempushers. Het doel van Ocho Pro is het creëren en voortdurend verbeteren van accessoires die helpen bij het uitvoeren van behandelingen en dagelijkse verzorging.

Uiterst nauwkeurig gereedschap
Ocho Pro 5mm (NR04 MAAT12) professionele vellentang is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor ze zeer goed bestand is tegen beschadiging en bot worden. Door de semi-matte afwerking ziet de tang er elegant uit en tegelijkertijd is het heel eenvoudig om ze schoon te houden. Deze instrumenten zijn autoclaveerbaar .

Hoog werkcomfort
De dubbele veer die de armen verbindt, zorgt voor een uitstekend gevoel en snijprecisie. De zorgvuldige uitvoering zorgt voor een comfortabele, stille en soepele werking. Door de manier van profileren en het formaat van de armen ligt de tang perfect in de hand en is het gebruiksgemak gegarandeerd.

Perfect gevormd mes
Nauwkeurige, korte mesjes zijn perfect voor manicurebehandelingen. Hun afgeschuinde profiel en kleine formaat maken het gemakkelijker om behandelingen uit te voeren op moeilijk bereikbare plaatsen. De bekken van de tang zijn verbonden volgens de Lap Joint- methode, waardoor ze tijdens het gebruik perfect contact maken, wat zorgt voor nauwkeurig snijden. De tang heeft een passende hoes van duurzaam kunststof.

Afmetingen:
Lemmetlengte: 5 mm
Totale lengte van de tang: 10,5 cm
Materiaal: roestvrij staal

Onderhoudsmethode:
• Verwijder na gebruik de resten van de opperhuid, stof en nagel;
• Dompel onder in desinfectiemiddel;
• Smeer de binnenkant van het mes met machineolie;
• Plaats de hoes om het gereedschap te beschermen tegen inkepingen;
• Plaats de tang nooit met het blad naar beneden gericht;
• Bewaar altijd horizontaal.
Aandacht. Bewaar op een droge en veilige plaats. Uit de buurt van kinderen houden.

146516

Specifieke referenties

Commentaar (0)

OCHO NAILS Vellentang nr4 -...

€ 12,95