Refectocil Sensitive Wenkbrauwverf zwart 15ml

Refectocil Sensitive Wenkbrauwverf zwart 15ml

€ 5,75
Exclusief belasting

Refectocil Sensitive Wenkbrauwverf zwart is speciaal ontwikkelt voor de gevoelige huid. Met deze verf kun je zorgvuldig je wimpers of wenkbrauwen donkerbruin verven om zo een gelijkmatige kleur te krijgen. Verf je je wenkbrauwen of wimpers wel eens en wordt het rondom de geverfde delen rood en brand het iets? Dan ben je overgevoelig voor deze stoffen en kun je het beste de Sensitive lijn van Refectocil proberen.

Deze lijn brand niet op de huid en vlekt niet, ook is het dermatologisch en oogheelkundig getest! De verf is gemaakt op basis van 15 verschillende plantaardige ingrediënten en blijft na aanbrengen tot 6 weken op de wenkbrauwen zitten!

De Refectocil Sensitive Wenkbrauwverf zwart kleurt het haar in een verzadigd zwarte gloed en is geschikt voor middel donkere haren.

Gebruiksaanwijzing:

De Sensitive-lijn dien je apart te gebruiken van de "gewone" Refectocil


Voor het kleuren van je wenkbrauwen of wimpers heb je o.a. de Refectocil Sensitive wenkbrauwverf en de Refectocil sensitive ontwikkelaar nodig. Je kunt niet de "normale" oxidant hiervoor gebruiken.

LET OP: deze dienen niet met elkaar gemengd te worden! Hieronder leggen wij in stappen uit hoe je de verf dient aan te brengen.

  1. Verwijder voor het gebruik de contactlenzen. Reinig vervolgens de wenkbrauwen en wimpers, zorg dat ze goed schoon zijn! Je wenkbrauwen moeten schoon, vetvrij en droog zijn voor een optimaal kleurresultaat. Breng voor het verven van de wimpers eerst de wimperblaadjes aan, direct aan de rand van het ooglid.
  2. Voor het gemak gebruik je een verfschaaltje om de Refectocil Sensitive Wenkbrauwverf donkerbruin aan te brengen. Breng de verf met het witte (bijgeleverde) kleurstaafje aan op de wimpers of wenkbrauwen en zorg ervoor dat alle haartjes gedekt zijn. Laat dit vervolgens 2 minuten inwerken.
  3. Verwijder de Refectocil Sensitive Wenkbrauwverf donkerbruin met een droog wattenschijfje of staafje. Verwijder eerst de verf op de wenkbrauwen, daarna van de wimpers.
  4. Breng hierna een hoeveelheid zo groot als een erwt van de Refectocil Sensitive gel ontwikkelaar ( niet mengen met de colour) aan op een ander deel van het mengschaaltje. Gebruik het grijze kleurstaafje om de ontwikkelaar aan te brengen op de wimpers en de wenkbrauwen. Ook hierbij bedek je alle haartjes. Laat de ontwikkelaar 1 minuut inwerken (voor een donkerder resultaat kun je het iets langer in laten werken). 
  5. Verf je de wimpers? Dan dienen de ogen totdat de reiniging compleet is gesloten blijven. Verwijder de Sensitive Gel Ontwikkelaar vervolgens met een vochtig wattenschijfje van de huid. 
  6. Rondom de wenkbrauwen en ogen nog verfvlekken? Geen probleem, deze vlekken veeg je zo weg met behulp van de Refectocil Sensitive verfvlekken verwijderd.
6871

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Refectocil Sensitive...

€ 5,75