Lijst van producten op merk Refectocil

REFECTOCIL: DE SPECIALIST IN WIMPERS- EN WENKBRAUWKLEUREN


RefectoCil is dé expert voor wimper- en wenkbrauwbehandelingen. De oorsprong van het merk gaat terug tot 1930, toen het echtpaar Josef en Angela Gschwenter een kapsalon opende in Wenen. In het begin ontwikkelen ze moderne haarkleur- en haarverzorgingsproducten. Het bedrijf bereikte een internationale doorbraak met de RefectoCil-kleuring voor wenkbrauwen en wimpers. Dankzij de wimper- en wenkbrauwkleuring van RefectoCil lijken de wimpers langer en volumineuzer, worden de ogen levendiger en wordt het gezicht expressiever. RefectoCil wenkbrauw- en wimperverven besparen ook waardevolle stylingtijd doordat u geen mascara meer hoeft aan te brengen en uw wenkbrauwen elke dag kunt accentueren.

REFECTOCIL VOOR ONWEERSTAANBARE OGEN


Het hoogwaardige productassortiment van RefectoCil richt zich op professionals en particuliere gebruikers. In de salonsector is RefectoCil een betrouwbare partner die indruk maakt met innovatie, kwaliteit en ondersteuning. Het beautymerk biedt particuliere gebruikers een holistische schoonheidservaring. Professioneel gekleurde wimpers en wenkbrauwen zien er simpelweg beter uit en zorgen zonder make-up voor een prachtige gezichtsuitdrukking. De wenkbrauw- en wimperkleuren van RefectoCil zijn traditionele producten die een houdbaarheid van ongeveer 6 weken beloven. Gedurende deze tijd blijven de wenkbrauwen en wimpers perfect benadrukt en gestyled. Door het brede kleurengamma kunt u kiezen uit verschillende tinten en past het zich optimaal aan de haarkleur en de individuele wensen van de klant aan.

HOOGWAARDIGE COSMETICA VOOR VOLLEDIGE WIMPERS EN GETINTE WENKBRAUWEN

De eerste plantaardige wenkbrauw- en wimperkleuring komt van RefectoCil. Het moderne product zorgt voor natuurlijk ogende, langdurige resultaten. De zachte formule van RefectoCil-producten wordt bijzonder aanbevolen voor gevoelige wenkbrauwen en wimpers. De wenkbrauw- en wimperkleur van het merk is oftalmologisch en dermatologisch getest. Het product wordt samen met de RefectoCil Sensitive Developer Gel gebruikt en blijft 6-9 weken zitten. De wimperpermanent van RefectoCil combineert de ingrediënten collageen en cysteïne, geeft de wimpers meer krul en laat de ogen groter lijken. De zachte maar efficiënte werking van de RefectoCil wimperpermanent vormt de wimpers zachtjes en voorkomt schade die vaak ontstaat bij het gebruik van mascara en wimperkrullers. Het effect houdt tot 6 weken aan en elimineert de noodzaak om elke dag stylingproducten aan te brengen. Voor de verzorging van wimpers en wenkbrauwen biedt RefectoCil praktische langwimpergels en een verscheidenheid aan hulpmiddelen zoals wimpermesjes, applicatorsticks en applicatieborstels. Tint- en make-up verwijderaars voor wimpers en wenkbrauwen zijn ook aanwezig in het portfolio van het merk

Er zijn 25 producten.

Item 1-12 van 25 in totaal item(s)

Actieve filters