Lijst van producten op merk Clean+Easy Wax

Clean and Easy Wax, het merk staat bekend om haar kwalitatieve hars met uitstekende ontharingsresultaten.

Clean + Easy® heeft een compleet assortiment aan wax- en ontharingsproducten. Bijvoorbeeld de Clean & Easy Hars, strips, lotions en de Clean+Easy Spa Heaters. Bij Beautywaves zijn alle Clean + Easy® producten verkrijgbaar tegen scherpe prijzen en met de vertrouwde service.

Sinds de oprichting is clean+easy® snel uitgegroeid tot marktleider in de professionele spa-industrie met zijn innovatieve roll-on waxsysteem, uitstekende kwaliteit en verscheidenheid aan waxen. Clean+easy® erkent de actieve en soms hectische levensstijl van de vrouw van vandaag en wil aan hun drukke schema voldoen door snelle, effectieve en gemakkelijke ontharingsmethoden aan te bieden. Het gebruiksgemak, de snelle toepassing en het moeiteloze opruimen zijn de belangrijkste kenmerken die dit systeem tot een succes maken.

Clean+easy®, overgenomen door American International Industries in het jaar 2000, is uitgebreid met een volledige lijn van harsbehandelingen voor potten, voor- en nabehandelingen, paraffinewassystemen en een breed scala aan thuisverzorgingsproducten, waaronder was voor de magnetron, ontharingsmiddelen, elektrolyse en crèmebleekmiddelen. clean+easy® heeft een product dat de ontharingsbehoeften van iedereen vereenvoudigt, vandaar de slogan: Waxing Made Simple!

Er zijn 22 producten.

Item 1-12 van 22 in totaal item(s)

Actieve filters