Depend O2 Nailpolish Oxygen 761 - 5 ML

€ 2,25
Exclusief belasting

De beste zuurstofdoorlatende mini nagellak uit Scandinavië. Het Zweedse Depend Cosmetics ontwikkelde een een gepatenteerde nailpolishformule die zuurstof beter tot de nagel laat komen. Hierdoor heeft de Depend O2 Oxgen lak een positief effect op de nagel. Deze coating laat 30% meer zuurstof door dan een traditionele lak!
Dankzij deze zuurstofdoorlatendheid is de nagellak zeer geschikt om op schimmelnagels ofwel kalknagels ofwel mycosenagels aan te brengen. De nagellak is daarom uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met mycoseproducten.
De Depend O2 Minilak wordt geleverd in een 5 ml flesje en heeft daarbij de perfecte maat,  de speciaal ontworpen kwast maakt het gemakkelijk om de lak aan te brengen, omdat hij plat is en met afgeronde gesneden hoeken is, wat een grotere precisie mogelijk maakt. Elke fles is gelabeld met een symbool dat de dekkingsgraad van de lak aangeeft: vast, semi-transparant of transparant. De collecties worden regelmatig bijgewerkt om de meest trendy elegante kleuren van het seizoen weer te geven. Een echte klassieker; klein, trendy en zo veel waar voor je geld dat je jezelf kunt verwennen met een kleur die bij elke outfit in je garderobe past.

Toepassing:
Breng altijd een basis coat en een top coat aan van Depend.
Breng de door u gekozen gekleurde lak aan in dunne lagen, 1 of 2 lagen.
De nagellakken van Depend hebben ook een speciaal ontworpen borstel die bijzonder goed de lak verdeeld.
Sluit de gekleurde polish af met een topcoat.

Lente 2024

5 ml

2940761

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Depend O2 Nailpolish Oxygen...

€ 2,25