Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar 1000ml

Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar 1000 ml

€ 36,75
Exclusief belasting

Dompel je gereedschap zoals scharen en kammen in de Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar 1000ml om deze grondig te kunnen reinigen!

Afmeting: 10.8cm diameter & 29.2cm hoog.

Het reinigen van je professionele tools en gereedschap is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar 1000ml. Deze dompelaar maakt elke tool met gemak grondig schoon zodat alle bacteriën, schimmels, stafylokokken, salmonella en pseudomonas verwijderd worden! Schoonmaken is tijd verdrijvend werk, vandaar dat deze dompelaars zeer goed in de smaak vallen bij werknemers in de salon. Het enige wat je hoeft te doen om je tools grondig schoon te krijgen, is ze te dompelen in de desinfectieflacon tezamen met het Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel en je hebt weer schone materialen!

De 1 liter flacon is geschikt voor alle grotere instrumenten, gereedschappen, borstels en kammen. De flacon beschikt over een roestvrijstalen dompelaar waar je de instrumenten mee kunt onderdompelen zodat ze er gereinigd weer uit te halen zijn. Je hoeft hier verder niet naar om te kijken, de inwerktijd van het desinfectiemiddel bedraagt 5 a 10 minuten waarna je instrumenten weer steriel en klaar zijn voor de volgende behandeling. De Flacon heeft een diameter van 10.8cm en een hoogte van 29.2cm

TIP!: Plaats de flacon in het zicht van de klant, hierdoor ziet de klant dat je extra aandacht schenkt aan hen veiligheid en gezondheid. Klanten zullen hier tevreden op reageren en je klanttevredenheid zal groeien! 

Barbicide - Professionele schoonmaakmiddelen

Barbicide is al meer dan 60 jaar actief in Amerika als professioneel schoonmaak merk én verovert nu ook de Nederlandse markt! Barbicide, ook wel 'The Blue Solution' genoemd, wordt absoluut onmisbaar in elke salon of shop die te maken heeft met uiterlijke verzorging. Hygiëne is een steeds belangrijk wordende factor waarop ingespeeld moet worden!

Waarom is het gebruik van Barbicide zo belangrijk?:

  • Bij onjuist gebruik of helemaal geen gebruik van schoonmaakmiddelen breng je jezelf en je klanten in gevaar met infecties.
  • Tijdens de zomer of bij het gebruik van verwarming maak je het schimmels en bacteriën zeer gemakkelijk om te groeien. In combinatie met chemische stoffen kan het een sterke afname hebben van de weerstand van de huid van uzelf en dat van je klanten.

 

Eigenschappen:

 • Desinfectieflacon met dompelaar
 • Blauwe vloeistof
 • Roestvrij staal
 • Bestrijd bacteriën, schimmels, salmonella, psuedomonas en stafylokokken
 • Voor grotere instrumenten/scharen/kammen
 • Inwerktijd: 5 a 10 minuten
 • Te gebruiken in combinatie met Barbicide Geconcentreerd desinfectiemiddel
 • Inhoud: 1000ml
BA001

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Barbicide Desinfectieflacon...

€ 36,75