Categorieën

 - Bekijk groter

Ureumline H7 Intensive Protector 100 ml

247018-E

Vermelde prijs is de consumentenprijs. Login voor uw salonprijs.

Meer details

€ 11,09

 • Ureumline-H7 is nagenoeg vetvrij en H7 is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de droge voetenhuid in combinatie met de verzorging van kalknagels.

  H7 bevat hoogwaardig cosmetisch ureum en een speciale mix aan huidverzorgende ingrediënten ter voeding en bescherming van de kwetsbare huid.

  Gebruik Ureumline-H7 als verzorgende huidmilk bij droge, ruwe en rode huid.
  Bij kalknagels op de tenen verzorgt u de voetenhuid optimaal door dagelijks gebruik van H7.

  Huidmilk H7 is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de droge kwetsbare voetenhuid. Voor de verzorging van kalknagels wordt Ureumline Intensive Cure aanbevolen. Voor de kwetsbare voetenhuid gebruikt u Ureumline H7. Bij de delicate (diabetes-)huid dienen in elk geval verdere uitdroging, eeltvorming, ruwe en schrale huid te worden voorkomen.

  H7 ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Verzorg dagelijks de kwetsbare huid met Ureumline-H7. De speciale mix aan verzorgende ingrediënten maken de kwetsbare ruwe huid weer
  zacht, glad en soepel.

  uitsluitend voor uitwendig gebruik
  Niet gebruiken bij kinderen onder 4 jaar

  Tube 100ml met klepdop en seal,

  Extra informatie: ook geschikt voor diabetici.

  Vrij van Parabenen

  Ingrediëntenlijst: Aqua, Urea, Glycerin, Ethyhexyl Stearate, Dicaprylyl Carbonate, Sodium Cetearyl Sulfate, Cetearyl Alcohol, PEG-20 Glyceryl Stearate, Allantoin, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Farnesol, Undecylenamide DEA, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetyl Palmitate, Triclosan, Parfum, Ethylhexylglycerin

  Vermelde prijs is de consumentenprijs. Login voor uw salonprijs.

12 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...