OCHO NAILS Base Coat 101 -5 g

OCHO NAILS Base Coat 101 -5 gr

€ 4,99
Exclusief belasting

Ocho nails basecoat, een goede basis voor een gellak manicure.
De klassieke, transparante OCHO NAILS BASECOAT verhoogt effectief de hechting van de nagellak op de natuurlijke nagelplaat, waardoor de duurzaamheid van de styling aanzienlijk wordt verlengd. Een goed geselecteerde, medium dikke consistentie zorgt voor comfortabel en nauwkeurig werken. Het product laat de nagelriemen dus niet vollopen, wat de voorbereiding van de plaat voor verdere behandelingen aanzienlijk vergemakkelijkt. De basis beschermt de natuurlijke nagelplaat en de transparante formule werkt als basis voor elke kleur manicure. Het laat een kleverige dispersie achter, waardoor een effectieve verbinding van opeenvolgende lagen mogelijk wordt . Perfect voor styling op korte nagels.

Hoe maak je een correcte gellak manicure ?

1. Ontsmet voor aanvang van de procedure uw eigen handen en die van de cliënt grondig met een antiseptische vloeistof en bereid de werkplek hierop voor.
2. Gebruik een vijl met de juiste gradatie, geef de nagels de gewenste vorm, matteer de plaat voorzichtig met een polijstblok, bereid indien nodig de nagelriemen voor.
3. Was de nagelplaat met een wattenschijfje gedrenkt in reinigingsmiddel. Bovendien kunt u een primer gebruiken.
4. Breng een dunne laag basecoat aan en laat 30 seconden uitharden in een LED lamp of 2 min in een UV lamp.
5. Verdeel de gellak in de gekozen kleur op de uitgeharde ondergrond en laat 30 seconden uitharden in een LED lamp of 2 min in een UV lamp. De bewerking kan worden herhaald voor een intensere kleur.
6. Breng vervolgens een dunne laag topcoat aan en laat deze 30 seconden uitharden. in een LED lamp of 2 min in een UV lamp. Afhankelijk van het type blad kan het nodig zijn deze schoon te maken met een schoonmaakmiddel.
7. Voor een betere verzorging raden we aan een nagelolie aan te brengen op de nagelriemen rond de nagels.

147500

Specifieke referenties

Commentaar (0)

OCHO NAILS Base Coat 101 -5 gr

€ 4,99