Handdoekverwarmer Elegante E18

Handdoekverwarmer Elegante E18

€ 149,00
Exclusief belasting

Met de Elegante E18 handdoekverwarmer verwarm je twee grote handdoeken tegelijkertijd. Dankzij het unieke emmervormige ( bucket) ontwerp zorgt het apparaat bij elk gebruik voor een gelijkmatige warmteverdeling over het gehele oppervlak. Voor meer gebruiksgemak is hij uitgerust met een display, een draagriem en een houder voor geurschijfjes.

Doordachte functionaliteiten

Met zin 480W vermogen warmt de towel warmer snel op, waardoor het binnen korte tijd klaar is voor gebruik. De warmer beschikt over een timerfunctie, waarmee je de opwarmtijd kunt instellen op: 15, 30, 45 of 60 minuten, waarna het verwarmen stopt. Het heldere display telt de resterende tijd af en geeft de temperatuur in het apparaat weer. Met de automatische uitschakelfunctie kunt u energie besparen - 30 minuten nadat het aftellen is afgelopen en de verwarming is uitgeschakeld, wordt het display ook automatisch uitgeschakeld. Om het gebruik van het apparaat nog aangenamer te maken, is de binnenhoes uitgerust met een speciale plaats voor een aromatherapieschijf - hierdoor krijgen de verwarmde handdoeken een rustgevende geur.

Een praktisch apparaat in boho-stijl

De behuizing van deze hot towelheater is gemaakt van wit kunststof, waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is. Esthetische groeven en decoratieve elementen die hout imiteren, zijn een visueel aantrekkelijke toevoeging. Het LED-lampje rond de knoppen informeert over de bedrijfsstatus van de verwarming, terwijl de controlediode de geselecteerde bedrijfstijd aangeeft. Het vrijstaande apparaat is gemakkelijk mee te nemen (gemakkelijker gemaakt door een speciale duurzame riem ) en op te bergen, en de stijlvolle, ronde voet bespaart ruimte.

De exacte afmetingen staan ​​vermeld op de laatste foto.

Gegevens:
Kleur: wit
Tijdinstelling: 15, 30, 45, 60 min
Maximale temperatuur: 120 °C
Vermogen: 480 W
Nominale spanning: 230 V

148011

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Handdoekverwarmer Elegante E18

€ 149,00