Harsparels Rosa Depil-Ok 1 KG

Harsparels Rosa Depil-Ok 1 KG

€ 12,95
Exclusief belasting

Wilt u graag de beste producten voor een professionele harsbehandeling in huis hebben van goede kwaliteit en tegen een geweldige prijs? Mis dan zeker de Harsparels Roze van Depil-Ok (1 Kg) niet! 100% Natural en Organic.

Natuurlijke en biologische ontharingshars in de vorm van harsparels.

Harsparels Rosa van Depil-Ok is dé oplossing voor het harsen van de zeer gevoelige en oudere huid! De TiO2 rosa harsparels bevatten zink oxide en titaniumdioxide wat de trekkracht aan de huid verminderd.

Harsparels rosa zijn geschikt voor het harsen van de gevoelige huidzones, zoals bikinilijn en bovenlip.

De voordelen van Depil-Ok harsparels/waxpearls.

Het optimale smeltpunt van de hars wordt in zeer korte tijd bereikt

De beste kwaliteit in de professionele markt.

De hars wordt zonder strips verwijderd

Makkelijk te doseren

Werking: harsparels werken niet door plakkerigheid, maar door inkapseling van de haren in de hars als de vloeibare hars afkoelt en hard wordt.

De warme en vloeibare hars wordt met spatel dun opgebracht. De hars koelt af en wordt weer hard. Na afkoelen een puntje losmaken en aan de hars zelf verwijderen zonder strips. Breng hars zo warm en zo vloeibaar mogelijk aan zodat vloeibare hars op de haren maximaal kan afkoelen.

Geschikt voor de gevoelige tot zeer gevoelige dunne huid

Gebruiksaanwijzing:

Smelt de hars totdat deze een honingachtige textuur heeft. controleer de temperatuur op de binnenkant van de hand om zodoende verbrandingen te voorkomen. Breng een dunne laag hars aan op de schone en droge huid en in de richting van de haargroei. Laat het enkele seconden afkoelen, hef met de vingers een klein randje van de hars op en trek het met een snelle en krachtige beweging weg, tegen de haargroei richting in en zo evenwijdig als mogelijk met de huid.

301102

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Harsparels Rosa Depil-Ok 1 KG

€ 12,95