Naaldcontainer geel 500 ml

Naaldencontainer geel 500 ml

€ 3,50
Exclusief belasting

Een dikwandige, grote transparante container met deksel van 0,5 liter. Voor het veilig opbergen en afvoeren van gebruikte naalden, mesjes, spuiten etc. Voldoet aan bijzonder strenge voorwaarden van de VN voor gevaarlijke stoffen en het transport container. Punctie bestendig, met een maximaal niveau-indicator.

Hoe gebruik je een naaldencontainer?

Een naaldcontainer gebruik je om prikaccidenten te voorkomen met injectienaalden. Door gebruikte naalden veilig af te voeren in een naaldcontainer voorkom je dat anderen zich per ongeluk kunnen prikken. Beauty professionals zoals pedicure of schoonheidsspecialist die werken met mesjes en naalden, zijn genoodzaakt een mescontainer te gebruiken om ongelukken op de werkvloer te voorkomen en de cliënt zo veilig mogelijk te behandelen.

Wat kan er gebeuren wanneer je geen naaldcontainer gebruikt?
Een ander kan zich prikken aan een naald of mesje met bloed eraan. Dit bloed kan worden overgedragen en zo kan er een virus worden overgedragen. Denk bijvoorbeeld aan hepatitis B-virus, hepatitis C-virus en Humaan Immunodeficiëntie Virus (HIV).

Waar plaats je de naaldcontainer?
Bepaal de plaats van de naaldcontainer voordat je begint met de behandeling en geef hem het liefst een vaste plaats, zodat er minder kans is op incidenten. Een paar handige tips om de plaats te bepalen:

  • Zet de container voor naalden zo dicht mogelijk bij de plaats waar je de behandeling uitvoert. Het liefst binnen handbereik.
  • Ben je een ambulante beauty prof, neem dan een naaldencontainer mee wanneer je bij de cliënt thuis werkt.
  • Zorg ervoor dat je meerdere naaldcontainers in de praktijk of salon hebt, zodat je nooit zonder zit wanneer er een container vol zit met naalden.

Volle naaldencontainers afvoeren
Een volle naaldencontainer kun je afvoeren bij de apotheek. Sluit de container goed af, zodat deze niet opnieuw te openen is. Voer deze nooit af als huishoudelijk afval.

752560

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Naaldencontainer geel 500 ml

€ 3,50